[]

kolay lezzetli ve saglikli yemek onerisi

bana en acilinden kolay, lezzetli ve saglikli bir yemek onerebilir misiniz? aksam yemegi icin bir seyler bulmam lazim, aklim durdu resmen. internet sitelerinde de bir sey bulamadim.


tesekkur ederim simdiden herkese.

 
fırın balık, tavuk da olur, poşette ya da yağlı kağıtta.


  • pinkket  (24.03.15 14:51:31 ~ 14:52:05) 
mücver, ben unsuz yapıyorum. bunun yanında kereviz salatası yapabilirsin, ama kerevizleri rendelerken aynı zamanda yoğurt ile alt üst et ki kararmasınlar. bunun yanında da drumstick alıp marketten fırın poşetinde sevdiğin baharatlarla yapabilirsin. hepsi çok kolay, mücver biraz uğraştırır o kadar.


  • vedat chili peppers  (24.03.15 14:59:22) 
Mantar sote, yeşil, kırmızı biber, soğan, domates ve mantar, üstüne kekik iyi gider, mümkünse wok tavada yapabilirsiniz, yoksa normal tencere de olur, hem sağlıklı, hem lezzetli.


  •   (24.03.15 15:06:06) 
eksisozluk.com

eşsiz bir arşiv
  • corneillus  (24.03.15 15:09:36) 
kişi sayısı kadar somon dilimlerinin iki tarafını tuz ve karabiberleyip (tercihen değirmenden) borcama ya da tepsiye diz. limon suyu, zeytinyağı, su (istersen şarap da eklenebilir) karıştırıp tepsiye dök. alüminyum folyo ile kapla. 15 dk folyo ile, 15 dk folyoyu çıkarıp fırında pişir. uğraşırım dersen limon kabuklarını rendeleyip karışıma ekleyebilirsin.

fırın torbasında tavuk da kolay olur.
  • inheritance  (24.03.15 15:12:26 ~ 15:14:13) 
dolma ya da köfte


  • ayrıl coco  (24.03.15 15:31:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.