[]

Yazı / Konuşma arasında kalmak

Herkese merhaba,

Kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bir müşterimiz var. Günde en az 5-6 mail atar, anlık taleplerde bulunur ve güncellemeler ister. Bazı durumlarda günde 20-30 mail trafiği de oluyor.

Sorun şu; bu müşteri, yazı yazmayı beceremiyor.
"istiyorum" "yapın" şeklinde emir kalıpları kullanıyor, "ondan da da gelsin ama bu ne yapar denedim olmdı siz bakın acil" gibi karışık hakikaten anlaşılmaz cümleler kuruyor. (Devrik ve ne istediğini anlatamayan mailları yüzünden sürekli telefonla aramak zorunda kalıyorum.)

"sizden bunu istemiştim" "neden yapılmadı" "bunlar acil" şeklinde mail içeriğinde baskıcı duran halleri de mevcut. (Bu tavırları iş saatlerinin dışında, gece 1'de bile mevcut)

Sürekli böyle tavırları olduğundan arayıp işi çözmeye çalışıyorum, telefonu açınca "aaa yok yok ben öyle demek istemedim.. şu kadar aslında" diye işi bir anda çok daha basit anlatabiliyor.

Benim de psikolojim sikiliyor.(Oh dayanamadım)
Ne cevap versem ne desem bilemiyorum yazdıklarına..

Bu arada, ekstra detay, müşteri dediğim, iş yaptığımız adamın elemanı.. Patronun altındaki adamın altındaki adam en iyi tabirle..
Biz patronu arayıp iş konuşabiliyoruz.
Ama işin gündelik kısmıyla bu ilgileniyor.

İçimi döktüm sanırım sadece, soruyu da unuttum.
Ne yapayım da takmayayım ben bu tipi?


Edit: Hah mesela biraz evvel mail geldi.. İçerik şu: "Ben sizden "bunu yaptık" demenizi bekliyorum"

Ben mi abartıyorum? Yoksa hakikatten böyle cümle kurmak düşündüğüm kadar itici mi?

Ben neden elemanıma, "Xcim, şunu halledebildiniz mi? Son durum nedir?" diye sorarken, bana böyle hitap ediliyor?

 
bir üst patronuna şikayet et, bizlik bir durum yok ama başkası olsa itibarınız zedelenir de.
ya da cc'ye bu adamın bir üstünü de ekle yazışırken.

  • kayranin kedisi  (24.03.15 12:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.