[]

dügün yemegi- tavsiye

catering firmalarinin verdigi ucuk fiyatlardan dolayi dügünümüzün catering'ini kendimiz organize etmeye karar verdik. dügün bir bahcede ve 150 kisilik. bu konuda tecrübeli oldugumdan dügün gününe kadar olan organizasyonda ve hazirlanacak yemeklerde problem yok, onlari planladim.
Ancak dügün günü barbekü/mangal yapmak istiyoruz ve pisirmek icin basinda birinin durmasi lazim. aile ya da aile dostlarindan bu isten anlayanlar var ancak onlar da eglenceye dahil olsun istedigimden sicak bakmiyorum. Böyle birini nasil bulabilirim sizce? ocakbasi restoranlarla mi konussam? et/köfte tarzi pisecek malzemeyi kendimiz ayarlayacagiz.
yer:istanbul


 
ben gelip yapayım dicem ama pro. ararsınız o yüzden restoranlardaki aşçılarla falan konuşman lazım illaki tanıdıkları vardır. bir de aşçılık okulları ve üni bölümlerinden genç aşçı kardeşlerimizden 1-2 sine harçlık kazanacak fırsat verebilirsiniz. hem iş bilirler hem yeteneklidirler. hem de bir ihtiyaçları görülür fena mı?


  • erty_ksk  (24.03.15 11:00:19) 
evet cok mantikli, peki bu asci kardeslerimizi bulabilecegim online bir ortam var midir bildigin?


  • kimse  (24.03.15 11:02:57) 
hangi şehirdeyseniz o şehirde gastronımi olan bi üniversite buluyorsunuz, örn: anadolu üniversitesi
facebooka girip anadolu üniversitesi gastronomi falan yazıyorsunuz, orada öğrencilerin toplaştığı bi grup mutlaka olur.
yapılmasını istediğiniz işi, tarihini, düşündüğünüz ücreti yazıyorsunuz, iletişim numarası yazıyorsunuz, öğrenci kardeşlerimizden ihtiyacı olanlar da arıyor. bence gayet mantıklı :)
  • bir nick var benden iceri  (24.03.15 11:26:18) 
şehir ankara ise ben yaparım bu işi


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (24.03.15 11:29:25) 
Özelden yazar mısınız bana. Yardımcı olabilirim.


  • bedbed  (24.03.15 11:35:39) 
@eksi sozluk e bir daha geldim, sehir istanbul


  • kimse  (24.03.15 11:36:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.