[]

sinir stres atmak

sinir atmak için ne yapıyorsunuz?

aklımda olanlar:
*poligona gidip önce bi eğitim alıp tak tak tak yardırmak (en çok aklıma yatan)
*perkusyon eğitimi alıp aletlere vura vura sinir stres atmak
*bilardo oynayıp bütün hıncımı toplardan çıkarmak
*skydiving (hayal bu aslında hem pahalıya çıkarım)
*yoga (aslında yapamam babam meditasyon yoga tipi olaylara cem yılmaz gibi bakıyor maddi olarak da ona bağlıyım)
*kickboks falan öğrenip kum torbalarının ağzına sıçmak (bu da iyi fikir)

aslında asıl istediğim yaparsam rahatlayacağımı bildiğim elime beyzbol sopası alıp araba parçalamak, sanırım ismail yk'nın klibinde vardı bu ama çok pahalıya patlar. 3 aydaki 2. stajım cuma günü bitecek her 2sinde de üstüme çok geldiler zihnen ve fiziken yoruldum sevgili, aile problemleri de üst üste geldi. sinir stres tavan yapmış durumda. içimden atmak için birşeyler yapmam lazım ne tavsiye edersiniz? benim yazdıklarımdan hangisini seçersiniz ya da sizin aklınıza gelen başka şeyler var mı?

21, kadın, istanbul


edit: spor yürüyüş maçta küfür hep yaptığım şeyler yeni ve hıncımı alabileceğim deşarj olabileceğim bişeyler lazım bana.

 
beyzbol sopasiyla araba parcalamak iyi tabi. ama bu ve benzeri seyler gercekten insani rahatlatiyor mu bilemem. cogu insana iyi gelen, keyif aldiklari ve dertlerini kisa sureligine de olsa unutturan aktiviteler oluyor. mesela spor yapmak, aktif hobilerle ugrasmak gibi.


  • wpi  (26.08.09 14:53:14) 
@hoochie: ağzını burnunu kırarım. ama belayı almak da istemem.


  • orange coffee  (26.08.09 14:55:40) 
derin nefes alıp vererek sayabildiğiniz kadar sayın içinizden (kaçta siniriniz geçiyorsa artık).
çok sinirlenince saymak yetmiyor bana, bi çıkıp yürüyorum 10 dk falan.

  • aithra  (26.08.09 14:57:54) 
beni dövermisin bela olmam hemde çok ucuza yol paramı ver yeter !

şaka bir yana

havuzda haftanın 2-3 günü 1-1,5 saat yüzmek ama tempolu hem uygun hem huzur verici hem yorucu fazla enerjiyi de alıyor rahatlatıyor.
Senin aklındakilere göre ayrıca faydalı.
  • sozluknickmiverulan  (26.08.09 15:08:59) 
bir erkek olarak öğrenci evi bulaşığına giriyorum ben arada sinir stress kalmıyor o kadar kurumuş küflenmiş tabağa çanağa küfrede küfrede. spor yapmayı denediniz mi? buz hokeyi falan acayip zevkli yorucu ve deşarj edicidir


  • argent dawn  (26.08.09 15:11:51) 
Ben kesinlikle boks ya da kickboks tercih ederdim doğrusu. Ateş etmek kesmez gibi yani sadece tetiğe basıyorsun. Ama kum torbasına yumruk atmak tatmin edici olur bence. Perküsyon, bilardo, yoga falan da kesmez gibi. Skydiving de olur heralde ama pahalı olur.
Bu arada hiç tavsiye etmemekle birlikte ben yemek yiyerek atıyorum :). Ya da yakın olduğum insanlarla kavga ediyorum, gereksiz yere, bunu da tavsiye etmem tabi.

  • loralynn  (26.08.09 15:16:20) 
poligona gidip yardırmak. silahla atış yapmanın zevkine vardıktan sonra stres neymiş unutursunuz.


  • bira sisesi kapagi  (26.08.09 15:23:34) 
bence kaya tırmanışı deneyebilirsin, gerçi sanırım senin istediğin seviyede bi deşarj olayı olmayabilir ama, bir de aklıma ritim grupları geldi..
www.youtube.com
bunun gibi :)
  • gaea  (26.08.09 15:35:49) 
ben tae-bo yapmak üzere yola çıkmış, konuştuğum hoca tarafından karateye yönlendirilmiştim. beş ay sonra bıraktım. hala tae-bo ya da kickboks yapasım var. şimdi haftada 4 gün spora gidiyorum. tamamiyle sakinleştirmese de yoruyor, biraz olsun keyif veriyor. ama en kısa zamanda dövüş sporlarına bir el atacağım yeniden.


  • balik kraker  (26.08.09 15:36:04) 
kumsal bul, ayakların çıplak kumların üstünde yürü.

kumsal boşsa, ya da boş bir alan bulursan, avazın çıktığı kadar çıklık at. etki yüzde yü.
  • vejeteryan vampir  (26.08.09 15:46:17) 
maça git, küfür et.


  • ymerdiveni  (26.08.09 16:14:51) 
imkan olursa aqua park'a git.


  • kediebesi  (26.08.09 16:52:52) 
kendi fiziksel gucunu kullanacagin bir sey yap. yani silah vs yerine kick boks gibi. benim tavsiyem ise erkek arkadasinla guresmen yonunde. tum hincini cikar. vur kir!
ama senin dovmene izin versin :)
"bana mazlum´u getirin" gibi oldu ama ise yarar.
  • sen git ben geliyorum  (26.08.09 17:01:01 ~ 17:01:51) 
www.bukla.com
bana çok iyi geldiler, tavsiye ederim

  • lizard queen  (26.08.09 17:38:55) 
sizin gibi birini istiyorum inşallah bir gün karşılaşırız.

şmdi kum torbası ve silah +1 skydiving de iyiymiş ama dediğiniz gibi pahalı ve tr de yapan yaptıran kaç kişi var ki?

En iyisi kum torbasına yumruk atma, kişioğlunu güzel yorar ama dikkat edin yumruk atmayı bilmeyen pek çok amatör rambo bileğini sakatlar. önce yumruk atmasını bilin torbaya gelişigüzel furmayın.

silahla atış da güzel onu da yaparız.

allah söyletti bak :-)
kum torbası iyidir iyi, sonrasında da sakinleştirici bir müzik yorgun bünyeyi okşar ferahlatır.
  • Karluk  (26.08.09 18:50:53) 
yahu enerjini boşa harcama !!
bizim dükkana eleman lazım (halı yıkama), gel istediğin zaman çalış, istediğin zaman otur dinlen; bir haftada sinir stres kalmaz, zayıflamakta cabası..
neyse bi şansımı deniyim dedim hemen kızma
  • torque  (26.08.09 19:33:15) 
en iyisi al bi kum torbası enerjini tüketene kadar vur. hem de istediğin zaman. veya sevmediğin bi firmanın müşteri temsilcisini ara ankesörlüden. ana avrat düz git. ben çok sinirlendiğimde önüme gelen ilk kapıya vururum. iki kez cama girdi elim. insanın arteri parçalanınca pek hoş olmuyor.


  • uckac  (27.08.09 05:17:31) 
Burnout oynayın sesi de açın, 250 km hızla duvara bindirmenin keyfine varın.


  • stephen dedalus  (27.08.09 05:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.