[]

Sağ Kulağımla İlgili

6 yıl kadar önce duş aldıktan sonra sağ kulağımda kir birikmesi olmuştu. O zamanlar su kaçması falan zannediyordum, düzelir diye üstelemedim ama günler geçtikçe hiçbir şey değişmemeye başlamıştı, sonunda gittim hastaneye kulağımı temizlettirdim.

Buraya kadar her şey normal. Fakat sonrası iyice karmaşıklaştı.

Ben bu kulak temizliğini yaptırdıktan sonra, sağ kulağımın her geçen yıl sanki giderek yetisini kaybetmeye, kafamın sağ kısmının balon gibi şişiyormuşcasına bir hissiyat vermesiyle devam etti. Daha sonraları birkaç kez daha hastane duvarlarını aşındırmama rağmen, kulağında bir şey yok diyerek beni postalayıp durdular. Fakat var. Yani kafamın sağ tarafı balon gibi şişmiş hissediyorum ve hissiyat her geçen yıl daha da arttı.

Ayrıyetten, konuşurken kulağımdan bir kıkırdak hissiyatı alıyorum, çenemden de kemik oynaması hissediyorum sanki ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor. Sessiz konuşmaya çalışırsam özellikle, daha çok belirginleşiyor.

Şimdi elbette ben burada derdim nedir, derman olur musunuz demiyorum, diyemem de. Bu işin ehli kulak hastalıkları uzmanı doktorlardır tabii ki. Ancak hastanelerde bulamadığım çareyi, özel doktorlarda denemek istediğim zaman da muayene için bile deli paraları görünce şok oldum ve imkansızlık yüzünden elim kolum bağlı kaldı.

Sorma sebebim, bu durumun benzerini yaşamış veya ne olabileceğiyle ilgili fikri olan var mıdır onun öğrenmek istemem. Sağlık elbette parayla ölçülemez ama parayı yaratamadıktan sonra pek de öyle yürümüyor maalesef.

 
tahmin yürütemem ama üniversite hastanesine gidin biraz mıncıklasınlar onlar araştırmayı severler diye öneri verebilirim


  • argent dawn  (24.03.15 09:01:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.