[]

Figuranlıktan Oyunculuğa Yükselenebilir mi?

Bugün bir otostop çektim. Kampüsümüzde trt'nin yeni bir dizisi çekiliyormuş.

Adam gelin oynayın, yerimiz var dedi.

Benimde aklıma yattı gibi, sonuçta yapacağım kenarda durup elli lira almak olur.

Burdan sonra ilerleme şansı var mıdır?

sizce bi kenarda durup kast ekibine katılmalı mıyım?

 
%5 falan. idiyim bi set ortamı göriyim diyorsan eyvallah. onun dışında büyük hayallere kapılıp bi umut besleme bence.

sektörde %70 ahbaplık üzerinden gider. aslen oyuncu olmayan oyunculara bak, hepsi uzaktan yakından birinin bişeyidir. ha figüranlıktan yükselen yok mu? var. ama yükselmek isteyen binlercesi de var.

reklamlarda oynarsan oradan bi alıp yürüme şansın var. hele erkeksen o verdiğim oran daha da düşük %1 falan.

eğer kadınsan ve adam seni davet etmişse, çok özür dileyerek söylüyorum, amacı %99 "sikmek".
  • hayt deli oglan  (24.03.15 00:49:08) 
16 saat ot gibi oturup 50 lira kazanırsın maksimum. hiç bi yönetmen seni farketmez seni görmez bile. hee ama çok güzel bi kızsındır, aşırı alımlısındır, göğüslerin kocamandır, çok az da yeteneğin vardır belki ordan yürüyebilirsin. yoksa fgr'den çok zor :/


  • alaman cikolatasi  (24.03.15 00:50:33) 
Erkeğim bu arada, bi set ortamı görmüş olurum diye düşünüyorum en azından.


  • yatagants  (24.03.15 00:51:56) 
hangi dizi? merak ettim.


  • rivulet  (24.03.15 00:53:50) 
kampüs de kesin haydarpaşadır.


  • alaman cikolatasi  (24.03.15 00:55:01) 
erkeksen tamam, set ortamı göreyim diyorsan eyvallah. boş bi gününde 50 lira için git. ama o ajans kurtlarına dikkat et, paranın üstüne yatmasınlar.

bi de öyle kocaman göğüs, kardashian kalça da yetmiyor. zira (başka uygun kelime bulamadım affolunsun) bahsettiğin tarzda onlarca varoş kız göt,göbek, meme üstünden kendini göstermeye çalışıyor ve, haftada 500 saat çalışan set işçilerinin seks ihtiyacını gidermekten daha ileri gidenleri de yok gibi bişey.

ha bi de iki spor yapınca kıvanç olacağını düşünerek ajansa yazılan kekolar var ki, ilk giidşlerindeki efsane siklenmeyişlerinin ardından ikinciye gitmiyorlar genelde.
  • hayt deli oglan  (24.03.15 00:57:51) 
yav en kötü macera olur, 2 ünlü görürsün, torunlarına anlatacağın anı olur. bi de üstüne 50 tl, az para değil.


  • chase  (24.03.15 02:14:31) 
Jackie Chan figüranken oyuncu oldu ama çok iyi dayak yerdi.. belki olabilirsin


  • bihruzbey  (24.03.15 02:37:03) 
40 bölüm dizide yönetmen yardımcılığı yaptım. elimize öyle yardımcı oyuncu (figüranlar) geliyordu ki bunların diyaloglu olanları, 2 cümleleri olmasına rağmen hepsinden daha iyi oyuncu. bir kaçını takip ettim. çoğu bıraktı sektörü. mevzu yakışıklı, güzel olmak değil. öyle binlercesi var. mevzu şanslı olmak, doğru yer doğru zaman mevzusu.


  • andy kaufman  (24.03.15 04:03:50) 
insan tanırsan yaparsın, neden olmasın? insan tanıma, çevre genişletme bu kaynaklar sayesinde de hedefe en yakın işte çalışma meselesi olarak görüyorum bu alanı. figüranlık da mesaili bir iştir. bir şey yapmam sanırsın ama çekimler epey sürer.

bir ortam görmüş olursun en nihayetinde gider gözlem yaparsın. katıl bir şey olmaz.
  • raavann  (24.03.15 05:17:30 ~ 05:19:02) 
yardımcı yönetmenim, 0 sektör teması ve 0 oyunculuk deneyimiyle oyuncu olma şansın %1 falandır muhtemelen.


  • s e ff a f  (24.03.15 09:35:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.