[]

Sadece benim bardağımdan su içiyor

Kedim 6 aylık ve aylardır su kabından su içmiyor çok kez değiştirdim kabını. Plastikti porselen aldım cam aldım. Hem sabah kalkınca hem akşam yatmadan değiştiriyorum suyunu toz oluyordur diye. Ama inatla benim su bardağımdan içmek istiyor. Benimle savaşıyor resmen içmek için. Bazen görmemezlikten geliyorum mecbur ama kızıyorum da. Patisini sokuyor burnunu sokuyor içiyor :)) ve hayatında ilk defa içiyormuş gibi içiyor ne yapabilirim?

Bide haftasonu erkek arkadaşımla ayrıldık kalan eşyalarımızı verdik. Ve kedim de yanımızdaydı. Baya uzun süre ağladık bu da ağladı. En son erkek arkadaşım vedalaşıp kapıdan çıkarken aniden omzunq tırmandı yerden. Orda ağlamaya devam etti :( psikolojisi bozuldu resmen onu özlüyor. Ne yapabilirim dersiniz?


 
Bence siz kedinizin su bardağından su içiyorsunuz.


  • angelus  (23.03.15 23:09:06) 
Çok yüksek de çok alçak da olmayan farklı su kapları koyabilirsin evin farklı kısımlarına, hangisinden içiyorsa ya da hangisinden daha çok içiyorsa o noktada o kapla devam edersin. İşe yaramazsa su şelalesi alabilirsin.

Erkek arkadaşını özlemesi normal, yeni erkek arkadaşına gurul gurul sesler bile çıkarabilir eskisini özlemeye devam ederse.
  • whimsical  (23.03.15 23:10:34) 
Kedilerin bıyıklarında sinir reseptörleri varmış bu nedenle mümkün olduğunca geniş evet kocaman ve cam kap ile su vermek gerekiyormuş, aksi takdirde bıyıklar çarptığı için rahatsız oluyorlarmış. Plastikte de koku geliyormuş.
Sizin bardak minicik olduğu için bıyık uçları çarpmıyordur o yüzden ondan içiyordur, normalde kase ile filan verince bıyığının ucu çarpıyordur.

Minik borcam kıvamında bir şey lazım yani :D
  • neferkitty  (23.03.15 23:12:03) 
duyuru degil aci hayat dizi seti mubarek kardesim aglattin be kendimi toparlayinca yazacagim.


  • Golgi  (23.03.15 23:21:21) 
Valla kafayı yedi bebek. Saç tokamla oynuyor 2 gündür suyunun içine atıp kabın içinden çıkarmaya uğraşıyor suyunu da döküyor. Şimdi de benim suyuma attı tokamı ben kızıp tokayı içinden çıkarında da şimdi de patisiyle arıyor içinde:( dünyanın en tatlısı olmasa geberticem :)


  • cusoon  (23.03.15 23:36:50) 
bizimkiler de sürekli bardaktan su içiyordu, biz de su içmeyi sevdikleri yere bardakla su koymaya başladık. başka türlü içmiyorlardı çünkü, iki bardak bulundurmayı deneyebilirsiniz siz de. he bir de leğenden içmeyi seviyorlardı, leğeni su kabı yapmıştım, sonra eve gelen insanlardan utanıp kaldırdım onu, anlamıyolar kediler bir tek burdan içiyo diyince :/

erkek arkadaşınızı unutur zamanla.
  • mutevazi  (24.03.15 00:00:36) 
erkek arkadaşınla barış ya kediler böyle seviyorsa iyi çocuktur o.


  • hayvan gibi yazar  (24.03.15 07:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.