[]

ingilizce bilmeyen anne, roma'dan istanbul'a dönebilir mi?

selam gençler,

arkadasımla roma'ya gitmeyi planlıyoruz. bu gezinin ilk 3 gunluk kısmına anneyi dahil edip, onu sonra tek yollasam türkiye'ye diye dusundum ama basarabilir mi? büyük ihtimal pegasus olcak, cok cok check-in'de bi türk bulur ona emanet ederim diye dusundum. ne dersiniz?


 
sikintili olur; ama 2015 dunyasinda bisey olmaz.


  • mayeskuel  (23.03.15 20:22:06) 
@mysql, ne gibi bi sıkıntı zuhur edebilir sence?


  • art vandaley  (23.03.15 20:24:02) 
el-kol, vücut diliyle elbet anlaşır. suriyeliler bile derdini anlatıyor. anneniz neden anlatamasın?


  • cetoxim  (23.03.15 20:24:54) 
havalimaninda pasaport kontrolu var, gumruk kontrolu var yada rutin kontrol yapip soru sorarlar vs..sikinti olur,


  • mayeskuel  (23.03.15 20:29:00) 
hocam ben 4 yıl önce italya'ya gittim roma'ya. giderken de uçağın %70i falan yunan ve italyandı. benim çok çok çok çok az italyancam var, yanıma 65-70 yaşında bir kadın ve 30lu yaşlarında kızı bindi. tek kelime ingilizce bilmeden türkiye'ye gelmişler gezmişler (istanbul, adana, maraş, antep, nevşehir) geri dönüyorlardı. hatta uçakta italyanca anons yoktu bunlar alçalma sırasında bile tuvalete gidiyorlardı da kabin memuru çocuk durdurdu oturtmaya çalıştı yerlerine. eğer onlar bu kadar yeri sıfır ingilizceyle (hello seviyesi) gezebiliyorlarsa roma-türkiye uçuşu bence çok rahat tamamlanır hele ki pegasusla hiç sorun çıkmaz.


  • godsparticle  (23.03.15 20:30:53) 
londra'ya anneanne dede ikilisini göndermeli versiyonunu yapmıştık biz. acil duruma karşı uçuş bilgileri gibi gerekli şeylerin yazdığı bir kağıt tutuşturun eline. sıkıntı olmaz.


  • zgrydn  (23.03.15 20:41:49) 
dedem 20 yil once dil bilmeden tek basina burdan new york'a ordan aktarmayla ohio'ya gitmis
yapilir yani

  • littlejack  (23.03.15 20:57:16) 
@littlejack, vay be dedeye bak :)


  • art vandaley  (23.03.15 21:07:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.