[]

doğru mu yaptım

biraz uzun, okuyandan allah razı olsun vallahi.

bir kadın var. 5 yıl oldu hayatıma gireli. 3.5 sene kavga gürültünün eksik olmadığı bir ilişki yaşadık. uzun zamandır konuşmuyorduk. 1.5 senedir işte. duydum ki nişanlanmış. arkadaki şu fonla hüzünlendim falan:
www.youtube.com

göz görmeyince gönül katlanıyor hesabı, hayırlısı olsun hocu dedim bi sigara yaktım. bu haberi aldığımın ertesi günü mesaj attı. konuştuk ettik. yaklaşık 1 saat öncesine kadar da konuşuyorduk.

da kendimi kötü hissediyorum. skypetan oluyor bu konuşma işte. her defasında yüzünü gördüğümde içimden "evlenme ulan" diye bağırıyorum. duymuyor tabi.

anlayacağınız üzere kendisini hala seviyorum. aramızdaki "birbiriniz için yaratılmışsınız lan siz" tadındaki ilişkiden dolayı da bu sevme durumu hala devam ediyor olabilir. zaten şu süre içinde takıldığım hiçbir kadından bir şey anlamadım. tat da almadım. muhabbetleri sarmadı anlamadılar beni vs vs iyice isyankara bağlamayayım.

neyse, ben ne zaman bu kadınla konuşsam skypetan, dünyam şaşıyor. okula gitmiyorum, sabah 6-7de uyuyorum. sorumluluklarımı boşluyorum. hayatımdaki tek güzel şey onunla konuşmak, fakat bir yandan diyorum, olm bu kız nişanlı.

dediğim gibi, az evvel söyledim, olmuyor aq yapamıyorum konuşmayalım dedim. zibilyonuncu kez yaşandı aynı sahne.

sizce doğrusunu mu yaptım?
(not düşeyim, hiçbir şekilde tekrar beraber olma imkanı yok, yaşadığımız hayatlar bambaşka. bebe de kıza iyi bir hayat sunabilecek kapasitede, parası var vs vs. bende hiçbiri yok. bir de kızın içten içe hala sevdiğinden eminim.)

 
yanlış bir hareket veya söyleminiz 3'ünüzün, ortalama 4'er kişilik aileler de dahil olmak üzere yaklaşık 15-20 kişinin hayatını alt üst edecektir.

tabi yanlış neye göre yanlış orası tartışılır. kız sevmediği biriyle birlikte oluyorsa bu da yanlış. ama kavga-gürültü eksik olmadı falan diyorsanız her şeyin yanlış olduğunu varsaysak bile, tek doğru hareketi siz yapmışsınız.

a.koduğumun zamanı her şeyin ilacı gerçekten. asla unutamam dediğim, bir an bile aklımdan çıkmayan, elimi ayağımı titreten kadından ayrıldıktan 6 ay sonra evleneceğim kadınla tanıştım. şans ve doğru zamanda doğru yerde olmayla alakalı. yanlış zamanda doğru yer, doğru zamanda yanlış yer derken elbet bir gün biriyle denkleşeceksiniz. komplike olduğu kadar da basit her şey.
  • uuth  (23.03.15 20:06:28 ~ 20:09:33) 
Seviyor da olabilirsin de, ilişki hır gürle geçtiği için şu anda beyin kötü kısımları silmiş, iyi kısımların özlemini çekiyor. Biraz da içinde kalınca insanın, hepimiz bu hale geliyoruz. Oysa yeniden bir araya gelince de hır gürün eksik olmayacağını biliyoruz, hatta daha kısa sürede soğuyacağımızı da.

O da sevgiden çok evlenmeden önce bir hayat muhasebesi yapıyor ve "Onunla olsaydı nasıl olurdu" diye düşünüyor olabilir. Büyük değişikliklerden önce arkaya dönüp bakılabilir arada.

Sonuçta çok iyi etmişsin, kim olsa aynı tepkileri verirdi.
  • aychovsky  (23.03.15 20:08:18) 
bence hiç iletişime geçmeyin bi daha


  • masa penisi  (23.03.15 20:08:50) 
Hayat her istedigini birarada vermemek uzere rassal gorunumlu ince bir muhendislik dehasi bence.

cok onemli bi tespit yaptim bi dk.

Ne dedim, dedim ki; o kiz o herifle mutlu. Amma velakin, o herifte olmayan bise sende var. Her o noksani hissedisinde solugu senin karsinda aliyor.
ve atlamayalim ki sende olmayan seyler de o adamda var, belki de bol kepceden var.


Falan filan iste. Dogruyla yanlisi ayiran bi sinir da yok bu arada, puslu daha ziyade, hatta degisken.
  • cecilia  (23.03.15 20:09:30 ~ 20:14:17) 
hissettiklerini tam olarak paylaştın mı peki yapamıyorum konuşmayalım derken? yoksa durup dururken kestirip atma gibi mi oldu? dediysen ne dedin?


  • raavann  (23.03.15 20:09:32) 
Doğrusunu yaptın. Hem nişanlanmış hem de eski sevgilisi ile konuşuyor. Bence yanlış. Diğer adamı kendi yerine koy bir empati yap.

Herkes unutulur. Yeni ufuklara yelken aç. Yeni her zaman iyidir. İnşallah herkesi unutturacak biri çıkar karşına.
  • yine de şahlanıyor  (23.03.15 20:10:51 ~ 20:11:38) 
@raavann hissetiklerimi söyledim. açık açık bam bam diye söyledim. ne söylediğimi yazmayayım da, daha açık konuşamazdım öyle söyleyeyim. kendisi bu duruma alışkın olduğu için saygı duyuyorum dedi ve pat diye konuşmayı bitirdi.


  • aelfinn  (23.03.15 20:14:45) 
seviyosan gozun gormezdi fakir edebiyati yapmazdin benim ol sadece ama sadece benim ol derdin. hele ki onun da sevdiginden eminsen.. eskiye ozlem duyuyorsun hatiralar aklina geliyor.. yukarida denildigi gibi kavga gurultu sahnelerini es geciyor beynin..


  • Golgi  (23.03.15 20:20:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.