[]

SGK Başvuru

Arkadaşlar, yaklaşık 8 aydır SGK'lıyım ama sağlık karnem hala öğrencilik zamanlarımdan kalma. Üç saat sonra Şişli Etfalden aldığım randevuma gideceğim. Nüfus kağıdı dışında bir şey götürmem gerekiyor mu?

SGK'ya başvurmalı mıyım?


 
calıstıgın yerden vizite alcan. saglık karnesi iptal artık verilmiyor. o karneyı de alırlar zaten.


  • bryan fury  (26.08.09 13:14:33) 
Peki vizite kağıdı aldıktan sonra SGk'ya gidip ekstra bir başvuru yapmam gerekiyor mu?


  • dusunen hayvanin onde gideni  (26.08.09 13:18:57) 
Aktivasyon denen uyduruk bişe çıkarmışlar.kafa kağıdınla beraber ssk il/ilçe müdürlüğüne gidiyosun adam kimliğinden bikaç bilgiyi 1-2 dakkada sisteme giriyor iş bitiyor.Böylece hastane/eczane kimlik numaranla ssklı olup olmadığını şak diye görebliyor.Ben göztepe de yaptırdım.45-50dk sıra bekledim 1 dk lık işlem için.


  • ohshit  (26.08.09 13:37:02) 
aktivasyon konusunu iş verenın yaptırması gerekiyor ?


  • bryan fury  (26.08.09 18:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.