[]

Önerebileceğiniz TTNET alternatifleri var mı?

TTNET'ten aradılar da bugün. efendim tahahhüt süreniz bitti, netlimitsiz bilmem ne hödösü için 60 tl yapalım 24 ay çakalım dediler. düşüneceğim dedim.

biliyorum hepsi ttnet altyapısını kullanıyor bla bla ama yine de insan merak ediyor. çünkü son 6 aydır turknet zırt pırt arıyordu "ev telefonu da dahil şu kadar tl ödeyin bize geçin" diye.

başka neler var bilmek istiyorum.

aslında tahahhütsüz birşeyler süper olur da, ille olacaksa süresi az olsun isterim. download'cı insanım bu arada. diziler, filmler, x-art'lar vuhuuu...

 
kablo tv bağlantınız varsa uyduneti öneririm. ben uydunetteyim fiyatları da uygun. şuradan tarifelere bakabilirsiniz: www.turksatkablo.com.tr


  • error522  (23.03.15 14:50:59) 
fiber varsa fiber. yoksa uydunet.


  • check minus  (23.03.15 14:52:33) 
sitesinden binamda var mı diye kontrol ettim ama yokmuş malesef. uydunet yalan yani alternatif olarak. uydunet olmayan yerde fiber hiç yok tabi. :)


  • matrix  (23.03.15 15:03:11) 
x-art'a kota dayanmaz aldfkjghd :)

superonline'a kızgın olmasam önereceğim ama apartmana ip tv bağladıklarından beri hızım bok gibi. en güzel geri beslemeyi apartman komşularınızdan alırsınız.

Taahhütsüz olduğunda çok pahalı oluyor hepsi, paket fiyatu 60'sa 90 diyorlar...
  • kimlanbu  (23.03.15 15:14:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.