[]

CCNA sınavı hk

Üsküdar'da bulduğum bir kurs var. 1285 tl. Bi de kadıköy'de var 1600 küsür tl. Neyse. Bu kadıköy'deki aradı. Dedi ki cisco'nun yetkili şeysi bi biz kaldık dedi. Yani siz başka bir yerde bu kursa gidip cisco sınavına giremezsiniz dedi.

Benim bildiğim şuydu. Sen eğitim al (istediğin yerden) veya alma, cisco ile anlaşmalı bir yere gidip sınava girebiliyorsun.

Bu adamların dediği gibi mi? CCNA sertifikası için girilen sınava katılmak için, bu kursa gidip mi eğitim almak lazım?

 
Microsoft sınavları için konuşursam öyle bir zorunluluk yok. Kursu istediğiniz yerde alın hatta hiç almayın, Microsoft o kısma bakmıyor zaten. Sadece yetkili merkezlerde girebiliyorsunuz ki zaten sınavı Microsoft sitesi üzerinden planladığınız için yanlış yapma şansınız yok.

Bence burada da durum aynı olmalı, sonuçta sınav ve kurs-eğitim birbirinden bağımsız şeyler.
  • spadram  (23.03.15 12:45:43) 
Yalan söylemişler. Sınava girmek için kursa gitme zorunluluğun yok. 295 dolar sınav ücretini yatıran girebiliyor sınava.


  • synesthesia  (23.03.15 13:07:48 ~ 13:13:12) 
sınav yapan yetkili kurum cisco ile anlaşmak zorunda değil. prometric veya vue ile cisco anlaşıyor kurum da prometric veya vue ile anlaşıyor. böylelikle sınav satın alabiliyorsun.

eğer bahsettikleri program cnap gibi ise evet, cnap da kursa gitmek zorunlu. ama zaten kendisi kurs, eğitim programı.

edit: cnap cok eski bir uygulamaydi, hala yapiliyor mu emin degilim.
  • kobretti  (23.03.15 13:36:42 ~ 14:36:02) 
Kendi kendine evde çalışıp giriyor insanlar.
Yok öyle bir şey kandırmışlar seni.
Bteğitime de bak mutlaka.
  • Giovanni Pipitto  (23.03.15 14:51:04) 
Kurs şart değil. Yalan söylemişler. Hazırlık ve 295$ varsa sınav merkezinden randevu alınıp girilebilir her zaman.


  • n3tw0rk3r  (24.03.15 14:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.