[]

ailenizle konuşmaya çok çekindiğiniz bir şey oldu mu?

konuşunca tepkileri ne oldu? olayı da yazarsanız güzel olur.




 
Zamanında okul durumunu konuşamamıştım. Konuşunca da okul mokul yok evden çıkmıcaksın demişlerdi


  • isimmisimyok  (23.03.15 12:33:54) 
Yok valla olmadi. biraz arsizim. Ailemle cok her seyi paylasan biri degilim ama illa konuşmam gereken bisi oldugunda cat diye soylerim. Cekine cekine icim sıkılacağına onlar düşünsün eheh.


  • rayde  (23.03.15 12:37:50) 
hiç olmadı. annemle babamla her şeyi paylaşabilirim. gizli saklım asla ol(a)maz.


  • kakao  (23.03.15 12:43:31) 
anadoludan istanbula okul icin gelip 2. hafta okulu birakip yurttan da ayrilmaya karar vermistim. calismaya falan basladim, kendi kirami odeyebilir hale geldim anca o zaman soyleyebildim. ilk asamada tepki gosterselerdi gerginlikten cekinip yapamazdim biliyorum; ben de her seyi rayina soktuktan sonra soyledim. kizdilar mizdilar ama engelleyebilecekleri surec gecmisti artik, fakyes.


  • hjarteblod  (23.03.15 12:44:02) 
Yok olmadı. kendimle ilgili şeyleri pek paylaşmam, bir şey söylemek istersem de gider bir anda söylerim sonuçta herkesin hayatına kimse karışamaz.


  • legolasin son oku  (23.03.15 14:20:27) 
hiç bir şey konuşmuyorum haliyle çekinecek bir şey de olmuyor


  • argent dawn  (23.03.15 14:22:07) 
Tam argent dawn gibi ama tam öyle de diyemiyorum. Pek bir şey söylemem zaten, anlatmayı sevmem. Bunun dışında, "Akşam çıkıyorum"dan başlayıp da artık nerelere kadar giderse hepsinden çekiniyorum. Genelde iyi de anlaşıyoruz; sorun onlarda değil, bende. Anlatasım gelmiyor.


  • aychovsky  (23.03.15 14:25:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.