[]

yatak tavsiyeniz var mı?

yatak alacağız fakat hangisini alsak? birimiz sert ve ortopedik, birimiz yumuşak seviyoruz. ikimizi birden memnun edecek bir yatak var mı? sert ve ortopedik olup uyunmayacak kadar sert olmayan yataklar da kabulümdür.

çift kişilik 1000tl civarı.

bu arada paket yaylı yatak kullanan varsa, nasıldır bunlar?

ayrıca ikea'dan yatağı olan var mı?

 
istikbalden orgaflex yatağı kullanıyoruz memnunuz. annemde de sleepwell var o da o fiyatlarda o da güzel.


  • sta  (23.03.15 10:17:01) 
Birkaç gün önce geldi yeni yatağım, bundan aldım: www.dogtas.com.tr

Paket yaylı sistem, 5 cm visco katmanı var, gayet konforlu bi yatak, şimdilik memnunum. 160x200'ü 1480'e bıraktı satıcı arkadaş.
  • msb  (23.03.15 10:17:32) 
mervenin söylediği biraz garip olmuş
dönüşümlü mü kullanacaksınız bir hafta sert bir hafta yumuşak :))
ben planet markasının forever modelini aldım sırf annemdeki yatak yumuşacık ve yatınca yorgunluk hissini alıyor çok rahat diye fakat nedense benimki sert ve bel ağrısı yapan cinsten çıktı aynı yatak nasıl böyle farklı anlayamadım.
bence istikbale gidip deneyerek ortak nokta bulun
  • neira  (23.03.15 10:17:45) 
www.istikbal.com.tr

ben bunu kullanıyorum ve oldukça memnunum.
  • tearif  (23.03.15 10:22:11) 
sert yatak + kalınca bir alez sorunu çözebilir. alez sert yatak sevmeyenleri rahat ettiriyor.


  • lily briscoe  (23.03.15 12:00:24) 
kesinlikle bambi yatak. Yatak tavsiyesi bambi.com.tr


  • bambi  (29.06.19 16:16:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.