[]

whatsapp grup

Şimdi konuştuğum grupta 17 kişi var. 15 ı erkek.
Ufak bi oluşum içindeyiz de. Neyse diğer kız daha yeni 19 unda çocuk diğerleri +23

Neyse kızın egosundan başka bişey yok. Kendisi de söyledi. Bir de benimle yarışma İçinde sanki rakip görüyorum onu. Ne alaka dimi? Bende söyledim benim Böyle egolarım yok. Kimseyi Rakip görmem Ego = 1/bilgi diyince bi daha laf olmadı.

Ama kendimi çok umursamıyorlar ya modunda hissediyorum. Sonuçta sabahlayan bi grup minik Bişey istiyorsun okunmasına rağmen ses yok.

Diğeri geliyor herkes konuşuyor.


Ya ben çok alınganlık yapıyorum şuan ya da beni sevmediler
mutsuz hissettim.
Né yapsam?



NOT. Diğeri hakkında çok şey ya dedileR, şey: çocuk, uyuz, negatif elektrik, gibi şeyler. Senin için Şöyle böyle diyorlar durumu o kız tanımına Uyar.
Gerçi bendé haz etmedim de.

Durum Kıskançlık değil böyle diyeceklerı döverim

Ha bi de herkesle yeni tanıştık

 
o gruptan hemen çık, rekabet sana göre değil.


  • oinone pe  (23.03.15 07:27:41) 
ayrıca da, burada yazdığından da beter yazıyor olabilirsin, kendini bu şekilde ifade etmen çok çok zor. bu konuda kendini geliştirmeye çalışmalısın, çok çalış.


  • oinone pe  (23.03.15 07:29:46) 
bir ortamda 17/15 erkek varsa oradan hayır gelmez :)


  • redeath  (23.03.15 07:30:26) 
Bi oluşum içindeyiz o yüzden grubu bırakmam söz konusu değil. Yok çok iyi yazarım da buraya iyi yazmak açıkçası içimden gelmiyor. Böyle de kendimi ifade edebiliyorum sonuçta burada ay kötü yazıyor kurallara aykırı diyecek bi durumda yok. Her neyse sabah sabah hiç germe beni.
Benden üstün olanlarla rekabet edip yeni şeyler öğrenmeyi tercih ederim tabiki.


Samimiyim zaten çok da Etli ye sütlüye karışmam. Sormak da istemiyorum açıkçası bende takmam olur biter de ne bileyim işte keyfim kaçtı.

@minik Dönüş canavarı @oinone pe @redeath
  • indescribable  (23.03.15 07:38:15) 
pms olabilir mi buraya yazış amacın?


  • laranja  (23.03.15 07:46:36) 
grubunuzda 17 kişi var, 15' i erkek. diğer kadın kişisi 19 yaşında ve herkes onunla ilgileniyor diye alınganlık yapıyorsun. mutsuz hissediyorsun, seni sevmediklerini düşünüyorsun vs. bir oluşum içindesiniz, gruptan ayrılamazsın, peki. bu kısım özet geçmek içindi. senin ifadelerin yani, kattığım tek bir söz yok. dışarıdan bakınca, böyle görünüyor, senin tarafında durumlar nasıl? oradan nasıl görünüyor?


  • oinone pe  (23.03.15 07:54:29) 
Avamsiniz


  • Frederick Co  (23.03.15 08:23:28) 
Neden çıkamıyorsun , senet mi imzalattılar ?


  • MiraTaurus  (23.03.15 08:24:07) 
neyin oluşumu allaşkına? diğer kızdan daha çirkinsin o yüzden 15 erkek de ilgiyi sana değil diğer kıza gösteriyor.


  • gone with the sin  (23.03.15 08:36:42) 
okul topluluğu, kemik kadroda olunca çıkmam abes olur o yüzden çıkamam.
ben güzellik kavramını yazmadım oysa ki?

hem kız hakkında olumsuz konuşup hem de o konuşunca üçbeş kişinin atlaması da garip değil mi?
  • indescribable  (23.03.15 08:44:23) 
@frederick co boğularak güldüm shajşfksks

@indescribable ilgi budalası olmuşsun. Sanki normalde de aynı şeyleri yapıyormuşsun gibi geliyor. Hem madem kadın erkek ilişkileri adına açılmamış bir grupsa neden ilgi odağı olasın ki, takıl gitsin. Ayrıca evet kızı rakip olarak görmüşsün, yazdıklarından bunu çıkardım ben.
  • Tears of Devil  (23.03.15 08:44:59) 
dil bilgisi ogren, noktalama isareti kullan.


  • nxtrls  (23.03.15 09:04:46) 
dil bilgisi. ha bir de, fiziksel bir özelliğini beğenmedilerse "selam" dahi vermezler.


  • devorgilla the gunslinger  (23.03.15 09:32:41) 
Takmayın bu kadar bu meseleyi..
Anladığım kadarıyla durumunuz kıskançlık değil sadece erkeklerin arkasından konuştuğu kıza o gelince gayet iyi davranmasını anlamamışsınız.. Gayey normal ben de anlamadım..

Ama erkeklerde bu durum var, ister okulda olsun ister başka bir yerde bu durumla hep karşılaşılıyor..

Ben daha geçen ay bir yemek kursuna gittim, kadınların yaş ortalaması bayağı yüksek, erkekler daha genç kalıyor, ders öncesi gayet normal yardımlaşıp konuştuğumuz iki arkadaş(yaşları benden bir ya da iki yaş büyük), kursa 18-19 yaşlarında bir bıcırık kız gelince soru sormaz oldular..
Aynı tarafa düştük bu üçüyle yemeğimizi yapıyoruz vs. Bu arada kız çok tatlı sevimli bir kız ama çok konuşuyor, bu iki erkek arkadaş kız bakmıyorken birbirlerine gözlerini devirip çok konuşuyor, bu ne böyle lan diye yaka sirkenken, kıza yavşamaya da aynı hızda devam ediyorlar..

Siz olduğunuz gibi devam edin ya, aman beni takmıyorlar, beni dinlemiyorlar triplerine girmeye hiç gerek yok..
Zamanla düzelir, alışırsınız..
  • mutekebbir  (23.03.15 09:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.