[]

Drone Önerisi

beyler bana 200-350 lira fiyat aralığında bir Drone önerir misiniz?

uzaktan kontrol mesafesi en az 100 metre olsun.

+üstünde kamerası olursa daha iyi olur.

Teşekkür ettim.

ps bAnggood veya aliexpressden alsak sıkıntı çıkar mı ki?

 
200-350 arasında alacağın drone'dan performans bekleme bence. o fiyata oyuncak satılır drone adı altında.

drone dediğin alet, kendi gps sistemi olan, geniş açı kamerası, kusursuz kontrolü ve stabilliği olan mükemmel bir alettir.

bahsettiğin bütçeye alacağın araç tatmin etmeyecek, kontrol güçlükler, kalitesizlik ve yedek parça sıkıntısı çekeceksin. bence ya para biriktir biraz daha bekle ya da vazgeç bu sevdadan.

ayrıca drone dediğin alet açık alanda yüksek irtifada kullanılır. bahsettiğin bütçelerde genellikle kapalı alan için önerilir. en ufak bir rüzgarda dengelemek zorlaşır sen toparlamaa çalışırken düşer mahvolur.

daha önce birkaç örnek gördüm, adam dronu düşürüyor nereye düştüğünü kestiremediği için bir hafta arıyor aleti.

drone'larda gps sistemiyle kalkış noktasına otomatik dönüş özelliği olur, olmalıdır da.
  • emfuzi  (22.03.15 23:29:05) 
Kardeş ben de almak isterim bi DJi phantom 2 falan ama hayatımda ilk kez kullanıcam ondan ufaktan başlamak istiyorum.

www.youtube.com şu videodakini çok beğendim,türkiye fiyatı nedir bilmiyorum ama bulunduğum yerde sıfır alet 350 liraya denk geliyor.

quad-copter de olabilir yani sıkıntı yok. maksat alışmak.
  • bialo czerwoni  (22.03.15 23:35:33) 
ilk kez kullanacağından dolayı alışmak için istiyorsan kumanda al kendine, bilgisayarda simülasyonları oluyor öyle alışırsın. ayrıca istanbul'daysan topmodels kurs da veriyor bildiğim kadarıyla.


  • emfuzi  (22.03.15 23:48:18) 
  • mevrin  (22.03.15 23:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.