[]

Bana biraz tavsiye verebilir misiniz ?

Merhabalar klasik bir giriş olacak ama şimdi bir kız var :)

Bir avm de çalışıyor. Daha önce defalarca gördüm ama konuşmaya çekindim açıkçası ismini filan da bilmiyordum.

Sonra bir gün kendisi çalıştığı yerde bana tuttuğum takımla ilgili (üstümde forma vardı) bir kaç şey söyledi çok şaşırdım ve pek sıcak bir dialog kuramadım çünkü hiç beklemiyordum.

Yine ara ara çalıştığı yere gittim bazen beni gördü bazen görmedi ama başka bir konuşma geçmedi aramızda.

Bu hafta öğrendim ki aynı yerde eski bir arkadaşımda çalışıyormuş ve kızı tanıyormuş arada sohbet ediyorlarmış.

Arkadaşımın yanına gittim ve kızın ismini filan öğrendim.

Sosyal medyada kendisi biraz araştırdım. Üniversitede okuyormuş bölümünü filan öğrendim. Ayrıca sevdiği hoşlandığı şeyler hakkında bazı bilgiler edindim.

Arkadaşım biraz uyuz biri olduğu için sevdiği hoşlandığı var mı soramadım.

Şimdiiiii

Ben bu kıza hislerimi açabilmek için ne gibi bir yol izlemeliyim ?

Biraz sohbet edip kahve içmeye mi davet etmeli ?

Orada çalışan arkadaşım ne gibi yardımcı olabilir bana?

Tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim ?

(her türlü tavsiye, taktik, tecrübe ve bilgiye açığım)

 
Ne gerek var allengilli yollara, onu daha yakından tanımak istediğini belirterek kahve içmeye ya da yemeğe çağır. Gelmiyosa zaten elektrik alamamıştır. İstediğin taktiği uygulasan bile o fikri değiştirme ihtimalin çok düşüktür ki değmez. Başka bi zaman derse hayır demek bu arada :)


  • oddyseus  (22.03.15 21:44:30) 
Şurada bir tecrübe var: brkylmz.com


  • feel the blanks  (24.03.15 16:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.