[]

Saçla Oynama Tiki

Selam duyuru ahalisi.

Er kişiyim. Kendimi bildim bileli saçlarımla oynama tikim var. Özellikle ense ve saçın üst kısmı uzun olursa, günümün yarısını saçımla oynayarak geçiriyorum. Uzun kılları parmaklarımla çevirip duruyorum. Ne yaparsam yapayım elim sürekli saçıma gidiyor, engel olamıyorum kendime, çevirip duruyorum. Hatta saçımın çevirdiğim kısımları tutam şeklinde havaya kalkıyor ve öylece kalıyor. Saçma sapan bir görüntü.

Sırf bu yüzden hayatımın büyük bölümünü 3 numara traşlı olarak geçirdim. Saçlarımı biraz uzatmaya karar verdim ama çıldıracak gibiyim. Sürekli oynuyor, çeviriyorum.

Bu huyu yenmenin bir yolu var mıdır? Biraz araştırdım "trikotilomani" diye bir rahatsızlık varmış. Ama bu hastalıkta saç yolma da var. Ben yolmuyorum sadece ölümüne çevirip duruyorum saçımı.

O zaman sen de kısa saçla gez tarzında öneri değil de, bu alışkanlığı nasıl yenerim önerisi olan var mı?

 
ya senin mevzuyla çok ilgisiz ama demeden edemeyeceğim. kadınlarla cinsel mevzulara girildiğinde sohbet olsun ya da ne bileyim kaçamak bakışlar atmaları olsun böyle durumlarda nedense saçlarını işaret parmaklarına sarma ve oluşan bukleyle oynama eğilimi var. kızlar size sesleniyorum çok belli ediyorsunuz. :))


  • hayvan gibi yazar  (22.03.15 17:35:47) 
Psikiyatriste gitmen lazım. OKB olabilir.


  • anonymice  (22.03.15 17:36:16) 
Abi ne olcak ya.oyna gitsin.
Mobilde olmasam derdini sikiyim butonu yollardım.
Cevap olarak da kalem,tesbih falan olabilir elinde oynarsın
  • high hopes of the sozluk  (22.03.15 18:11:00) 
@high hopes

öyle olmuyor işte. günümün yarısını saçımla oynayarak geçiriyorum. dışarıdan iğrenç gözüküyor. saçlarım boğum boğum oldu. her an her saniye elim saçımda. kendimi durduramıyorum.
  • mr rosebud  (22.03.15 18:23:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.