[]

Araç teyp+navigasyn+bluetooth öneri

Aracımdaki teyp yerine, navigasyon+bluetooth+radyo özelliklerine sahip ekran alayım diyorum. Android'li olanlar daha pahalı sanırım. Kullanan, marka ile deneyimlerini paylasabilir mi? Navigasyon, ekran takılıyor mu? Bluetooth iyi çalışıyor mu?(görüşmeyi teyp üzerinden yapmak istiyorum)

Teşekkürler


 
Minimum maliyetli: piranha. işini yapar, fazla soru sormaz.


  • anonymice  (22.03.15 16:49:27) 
piranha cougar alabilirsin: piranha.com.tr


  • teknikekip  (22.03.15 16:52:34) 
Hocam ben aracın orjinal radyosunu söküp onun yerine, alacağım ekrani takacagim. Aux bağlantısı ile, bluetooth çalınca radyonun sesi kısılmasını istiyorum.
Piranhanin navigasyon modelleri var ama bahsettiğim bütün bir modeli yok sanırım

  • werderweremem  (22.03.15 16:54:07) 
Piranha da varmis, inceliyorum. Kullanan var mi modeli. Ortalama 1000 tl mal oluyor sanırım. Riske girmek istemiyorum


  • werderweremem  (22.03.15 16:55:46) 
piranhanın tek eksi yanı malzeme kalitesidir. İçindeki piller az gider, yada soketleri çabuk asınabilir.


  • anonymice  (22.03.15 17:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.