[]

Grip için doktor arkadaşlardan öneri

domuz gribi midir nedir anlamadım yakalandık bir illete şimdi kurtulmaya çalışıyorum. en belirgin rahatsızlıklar boğazda yanma -öksürürken- ateş, feci halde eklem ağrısı. 1 saat kadar evvel bir istifra ettim ama hastalıkla mı alakalı ilaçlarla mı bilmiyorum. elimde perebron, croxilex-bid, minoset, otrivine ve kloroben var. croxilex-bid i ikikere, dğerlerini de 8 saatte bir alıyorum. minoset ve tayfasını aldıktan sonra 1-2 saat kadar bir ferahlama olsa da sonrası eklem ağrısı ve ateş içinde... diyorum ki acaba ben bu minoset ve tayfasının yanına bir de katarin yada theraflu forte çaksam mı? fazla gelir mi?

not: minosetgiller ve anti biyotiği yeni almaya başladım, 1 kere kullandım.


 
ates varsa sikinti var. domuz gribi testi yapabilecek bir hastaneye git.
buyuk ihtimalle degildir ama allah korusun oyleyse de cevrendeki sevdiklerine zarar vermemis bi an once tedavine baslanmis olur...

  • rentts  (21.03.15 21:59:34) 
Minoset iptal. Katarin veya Theraflu Forte (gunde 3 kez bir adet) alinabilir. Ates ve kirginlik devam edecek olursa ve mide saglamsa Aspirin Plus C (gunde 3 kez bir adet suda eriterek) rahatlatici olur. Gecmis olsun.

- doktor agzindan
  • common of demons  (21.03.15 22:02:19) 
bol su, taze meyve sebze.


  • fayfim  (21.03.15 23:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.