[]

Eve internet alıcam,hangisinden alayım?

selam gurular!!vodafone aylık 50 tl,ttnet de venzer fiyat,bi de superonline var..
Ben sınırsız kullanıcam...en ekonomik ve kaliteli olan hangisi acaba?5 lira ucuz olup uğraştırcaksa pahalı olanı tercih ederim..bütçe de kısıtlı gerçi.
Sonuç: minimum bütçeyle orta hızlı sınırsız ve kaliteli internet hangisi?
Teşekkürler

 
Ben superonline kullanıyorum daha önce ttnet kullandım, ttnet'e göre superonline çok daha kaliteli hizmet vermekte. Örnek olarak ttnet nakili 1-2 hafta arasında yapmaktayken superonline 1 gün içinde halletmekte, görevliler işlerini bitirip gittikten sonra superonline müşteri hizmetleri arayıp memnun kaldınız mı bilgiler miydi kıyafetleri nasıldı diye sormakta. Ve internette kopma falan yaşamıyorum hız neyse onu alıyorum. Ttnet'e bulamayın bence biraz fazla olsun iyisi olsun.


  • wrayburn  (21.03.15 21:36:50) 
eğer oturduğunuz yerde hizmet varsa türkiye'nin en hesaplı internet sağlayıcısı türksat-uydunet.


  • kutukcu  (21.03.15 21:37:14) 
Uydunet. Kablo tv + 20 megabit internet 50 gb adil kullanım kotalı 50 tl.

İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum 3 ayda sadece 1 kere kesinti yaşadım. Bu arada 24 ay taahhüte ilk 3 ay bedava kullanım var. İlk 3 ay fatura ödemedim yani.

Ttnet ile büyük sıkıntı yaşadım. 50 liraya anlaştım 70 liradan aşağı fatura görmedim. Senelik taahhüt dolunca sırf hanım Tivibu'yu sevdiği için devam etmek istedim 80'den aşağı olmaz dediler.

Turkcell Vınn kotalıydı ve saçma sapan bir şekilde 150 lira geçirdi bana. Gsm şirketlerine güvenemiyorum artık.
  • yine de şahlanıyor  (21.03.15 22:18:24) 
superonline zun süredir var bende. çok geren sorun yaşamadım. iki aile kullanıyoruz ona rağmen online izlerim diziyi/filmi. faturada da habersiz eklemeler çok olmadı. memnunuz şimdilik.
bu arada sınırsız 50 tl bendeki.

  • uzunuzunilgi  (21.03.15 22:47:41 ~ 22:47:55) 
Bahsi gecen sirketlerin birinde calisan olarak bugun istifa etsem kablonet'e gecis yaparim. Fp orani daha iyi. Ogrenciyken kullaniyordum ve kesinti sorunu yasadigim cok nadirdir. Ama simdi taahhut edilen hiza yaklasinca bile seviniyorum.


  • ne akilem ne divane  (21.03.15 23:02:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.