[]

Puslu kalar atlasi cok kotu cizimlerle cizgi roman yapilmadi mi?

Bu nedir, bu hikayeye yakisiyor mu bu eskiz tadindaki ozensiz cizimler?

t24.com.tr


 
E yani daha iyisi yapilabilirmis.


  • delifaruk  (21.03.15 20:32:35) 
özentisiz değil fakat ilban ertem'in çizim dili ve çizgileri o şekilde, önceki hikayelerine baktım onlarda da aynı çizgileri kullanmış.Bende de bir eksiklik ve eskiz hissiyatı uyandırıyor o yüzden bana da hitap etmiyor bu tarz.


  • freebird5406_2  (21.03.15 20:34:05 ~ 20:35:52) 
Daha iyisini de sen çiz derler arkadaş. Daha iyi çizebilecek , çizgi hikayeci kaç adam var ki türkiyede.


  • orhan tv  (21.03.15 20:45:16) 
çizerin tarzı bu. yapacak bir şey yok. beğenilmediği söylenebilir, ben de çok sevmedim ama özensiz çizim denilemez kesinlikle. sizin özensizlik zannettiğiniz şey çizerin üslubu. kimi çizer vardır ki bir iki çiziktirmeyle de işi kotarabilir. beğenirsiniz, beğenmezsiniz ayrı mesele.

not: özentisiz değil özensiz. özentisiz nedir yahu!
  • microfiction  (21.03.15 20:51:14 ~ 20:51:47) 
Hayatimda duydugum en sacma 5 cumleyi sorsalar, "daha iyisini sen yap o zaman" cumlesini bu 5 tane arasina sokardim.

Edit: "Ozensiz" kismina katilmiyorum ben de, uslup bu diye dusundum. (Ozentisiz degil:)
  • delifaruk  (21.03.15 20:53:41 ~ 20:57:10) 
Çizerin özgün dili.

Hatta ben kitabın diline de baya uygun buldum çizgileri.
Nasıl çizilse beğenirdin dense bir şey diyemem ama bu tarz kötü mü derseniz bence değil.
  • hayal bilgisi  (21.03.15 20:54:18) 
@delifaruk niye saçma lan. Samsung dese ki iphone kötü, niye dersin şundan şundan der ve ekler benim yaptığımda bunlar da var! Helal olsun dersin, niye kötülediği anlaşılır. Şimdi bizim bakkal ahmet abi iphone kötü dese ve ortaya da daha iyi bir şey koyamasa ne dersin? Abi iki ekmeğin üstünü alayım da gideyim ben artık dersin. Ahmet abinin niye iphone u eleştirdiğini anlayamazsın, kifayetsiz muhterisliktir bu. Ki yine iphone objektif kriterlere göre eleştirilebilir bir şey. Bir sanat eserine sen özentisiz(?) diyemezsin. Beğenmedim dersin belki ama onu da kısık sesle öbür tarafa bakarken söyle... Ulan savunasım kalmadı, neyi savunduğumu unuttum.ama bence kesin ben haklıyımdır.


  • orhan tv  (21.03.15 23:01:02 ~ 23:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.