[]

Boş odayı recreation odasına dönüştürmek

Merhaba,

Bugünlerde böyle bir fikirle meşgul ediyorum kafamı. Evimde 11m2'lik boş bir odam var. Ben bu odayı recreation room olarak düzenlemek istiyorum.

Aklımdan geçen hem bir yandan amatör seviyede müzik prodüksiyonu yapmak hem internet projeleri için yazılım geliştirmek hem de bilgisayar destekli simülasyon programları kullanarak kendi çapımda analizler yapıp yeni şeyler keşfetmek. Bu üç amacı şöyle birleştirebildim kafamda:

Güçlü bir workstation alıp bunun üzerinde hem analiz programları, hem müzik prodüksiyon programları hem de yazılım geliştirme işlerini yapmak istiyorum. Elimde 23inç bir monitör var onu dikey hale getirip, yanına da 28inç bir UHD monitör almayı düşünüyorum.

Yazılım geliştirme ve analiz konularında bilgiliyim ama müzik prodüksiyonu hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Çeşitli gitarlarım var ve bunlardan kayıt almak istiyorum. Güzel bir keyboard alıp farklı enstrümanları da prodüksiyona katmak gibi bir niyetim var.

Bilen eden varsa bu odaya yerleştirmek üzere neler almam lazım? Referans monitörler, kulaklık, mikrofon, mixer/DSP, çok kanallı kaydediciler falan?

Ayrıca odada büyükçe bir balkon var, burada da resim mi yapsam ne yapsam?

Canım sıkıldı galiba.

Teşekkürler şimdiden

 
Sound engineering kursuna mı gitsem acaba önce? Bir buldurun be


  • dusunuyorumoyleysevurun  (21.03.15 18:14:15) 
Bu işi uygun fiyatla yapmanız için yine uygun fiyata danışmanlık hizmeti verebilecek birini tanıyorum isterseniz telefonunu mesajla gönderebilirim. hangi şehirdesiniz?


  • neccar zade zigzag efendi hazretleri  (21.03.15 19:27:46 ~ 19:28:12) 
stark? tony stark ? abi sen misin?


  • anonymice  (21.03.15 19:31:01) 
kardeş bi bok anlamadım ama iyi fikir bence. boş durmasından iyidir yani.


  • ya ben lan neyse  (21.03.15 19:32:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.