[]

öcalan disarida tutularak kürt sorununa nasil cözümler getirebilinir (di) ?

provokasyon gibi algilanmasin, ama düsünüyorum bulamiyorum. her halde gökten cok üstün nitelikli 5 tane felan politikaci düsmesi gerekiyordu bu durumu apo'suz cözme iradesini (ve basararli politikarlini) gösterebilecek.

ayrica büyük bir kürt cogunlugun apo ya istenilsin istenilmesin büyük bir sempati duydugu gercegi ortadayken. (bu cümleye itaraz edilebilinir ama bu bir gercek)


 
ben ahmet türk'ü çok kıymetli buluyordum.çok zarif bir insandı.fakat hem türkler hem de (bence) kürtler istemediler kendisini. şimdi daha sert mesajlar veren selo'ya sebep oldular.


  • rakicandir  (21.03.15 14:02:58) 
apo=cozum.


  • mayeskuel  (21.03.15 14:10:09) 
apo =/= çözüm.

o yılan hayatta olduğu sürece türkiye'de kürt sorunu çözülemeyecek.
  • sinek kral  (21.03.15 14:20:46) 
apo 15 sene disaridaydi. o zaman getirseydi madem muzakerelerin devami icin aponun disarida olmasi sart.


  • baldur2  (21.03.15 15:24:41) 
hukuktan anlayan biri yorum yapabilir mi?

bir ceza verilmiş. (yeniden yargılama dahi olsa yine aynı ceza verilecek.)

bu koşullarda hangi salıverilme hani serbest bırakma hangi özgürlükten söz edilebiliyor?

yaptık oldu/çıkardık bitti/ev hapsine koruz olur biter gibi bakış açılarına hangi ara sahip oldunuz?

boş laf duymaktan bıktık.
  • kosun lan mevzu var  (21.03.15 15:37:00) 
kosun lan mevzu var

af?
  • baldur2  (21.03.15 16:21:08) 
dünyadan bir örnek var mı bu tip "lider" veya onların deyimiyle "önderlik" affına dair?

zira en son dsp anap mhp koalisyonunun önerdiği af amacından tamamiyle sapmış ve aftan yararlanması gerekenler değil adi suçtan içerde olanlar yararlanmıştı.

anladığım kadarıyla af hukuken açık yaratıyor ve af sayesinde karısını öldüren biri de bu açıktan yararlanıyor?

ha yok öyle bir genel af değil de sadece tek adam için af çıkartılacak diyorsanız tek adam affı ne kadar hukuki ve vicdanidir?
  • kosun lan mevzu var  (21.03.15 16:36:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.