[]

pdf'ler için en iyi e-reader ?

çoğu akademik metin pdf olduğu için ve okunacak çok şey olduğu için e-reader almaya karar verdim ama yaptığım yüzeysel araştırma e-reader'ların pdf'ler söz konusu olduğunda o kadar da efektif olmadığını öğrendim.

tablet al demişler de ipad3'e sahibim ve pek de konforlu olduğunu söyleyemeyeceğim. ek olarak oldukça ağır geliyor bana.

ne yapsam ? pdf'ler düzgünce kindle'da rahatça okunacak bir formata dönüştürülebiliyor mu ?

 
eğer pdf'ler word tabanlıysa evet
fotoğraf tabanlıysa üzgünüm :(

  • mesgul ve huzursuz  (21.03.15 13:42:21) 
sadece metinse kindleda sorunsuz okursun ancak font ve yazı büyüklüğünü seçemiyorsun bazı dosyalarda. yok bolca çizim grafik formul felan varsa okuduklarında o zaman sıkıntı işte. ekrana tam oturmuyor grafikler.


  • genc irisi  (21.03.15 13:42:57) 
kindle ile pdf ler kindle in dosyasi mobi ye cevrilince ayni e kitapmis gibi yazilari, fontlari büyülterek okunabiliniyor hatta sizin mobi'ye cevirmek icin ekstra bir programa da ihtiyacaniz yok, kindle inizin bir mail adresi oluyor pdf i o mail adresine yollayip subject yani konu yerine sadece "convert" yazip pdf i mail ekliyorsunuz, kindle o pdf i mobi ye cevirip direk amazon cloud ya yani dolayisla kindle nize gönderiyor ben almanya da yasiyorum ama amazon ile her yerde böyle oldugunu dusunuyorum. kisacasi kindle candir! :)

edit: ama siz bunu manuel yapmak istiyorsaniz convert programi calibre ile pdf i mobi ye cevirip bilgisayar ile kindle e yükleyebiliriniz!
  • bonaparte  (21.03.15 14:06:47 ~ 14:09:59) 
Ben normal tablet aldim. Guzel pdf readerlar var. Otomatik senkronizasyon da ayarladim. Memnunum. Pdflerin buyuk cogunlugu ebook formatina donusmez.


  • f_d  (21.03.15 16:32:45 ~ 16:33:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.