[]

galata köprüsü üzerinde tripod yasağı

bu akşam tripod düzeneğini kurarken güvenlik görevlisi hızlıca yanıma gelip tripodun yasak olduğunu söyledi, nedenini sordum ancak bir cevap alamadım. müzelerde yasak olduğunu biliyorum ama bunu anlamadım. neden yasak olabilir, saçma değil mi?




 
sanırım duyduğum en saçma yasak. ha bir de köprüde güvenlik mi var?


  • only the strong survive  (21.03.15 00:11:42) 
@only the strong survive evet köprünün her iki tarafında köprü girişinde,çıkışında ve orta bölümünde olmak üzere altı görevli var yanlış bilmiyorsam.


  • razvan rat  (21.03.15 00:15:06) 
çünkü bu ülke gerizekalılardan oluşuyor ve insanlar birbirlerinin hayatını her alanda daraltma peşinde. ondan.


  • kaufman  (21.03.15 01:03:33) 
oldukça şaşırtıcı bir o kadar da normal bir durum bizim ülkemizde. saçmalığın dik alasıdır.


  • kallesnikof  (21.03.15 01:40:27) 
Köprü üzerindeki yaya akışını bozacağı icindir. Pek çok muzede de tripod yasağının nedeni prof çekim yasağından çok budur.


  • manuel mandalina  (21.03.15 08:53:19) 
bu ülkede yukarıdaki kılıfçılar elinde tuzlukla bu gerizekalılara prim verdikçe bu ömür kısaltan yasaklar daimi olur. birader ömründe ya hiç galata'dan geçmedin ya hiç tripod kurmadın ya da konuştuğun konuyla alakalı zerre fikrin yok. bana da zamanında dışarıdaki metro çıkışına kurdurmamışlardı. bu kifayetsizler her şeyin böyle daha değerli ya da korunaklı olacağını düşünüyorlar. kanserlik.


  • kaufman  (21.03.15 10:39:22) 
@manuel mandalina yaya trafiğini bırak köprüde olduğum saatte köprü üstünde sadece balıkçılar vardı. neyse öyle olsa da çok mantıklı gelmedi bana zira taşıdığım tripod öyle büyük bir şey değildi.


  • razvan rat  (21.03.15 16:34:10) 
ben olası gerekçesini söylüyorum, savunmuyorum. beğenip beğenmemek keyfinize kalmış.


  • manuel mandalina  (22.03.15 13:33:26) 
www.ibb.gov.tr

para verirsen serbest
zarar ziyan yüzünden değil sadece para yüzünden karşı çıkmışlardır
parasını verdikten sonra kapalı çarşı'nın tepesinde motosikletle bile gezebilirsin
  • azizakin  (22.03.15 13:36:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.