[]

sara krizi geciren simitci

numara yapiyor degil mi? bugun ikinci kez rastladim bu duruma. ilk gordugumde cok alakasiz otoyol kenari bir yerdeydi o yuzden hic suphelenmedim yardim ettim biraz para da verdim ama bugun metroda ayni seyi gorunce ciddi sekilde supheleniyorum. boyle bir numara cikti heralde.




 
2000'lerin ortalarında da çok meşhurdu o numara. Ama simitçi adam bence pek az kazanmaz. Yani o numaraya ihtiyacı olmayabilir de. Biraz daha takip etmek lazım.


  • oğlum çok zor lan  (20.03.15 22:02:54) 
metrobüslerde de çokça yaparlar bu numarayı. ambulans çağırayım dediğinizde düzelirler genelde.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (20.03.15 22:05:17) 
belli olur gerçi ben anlardım.
aklınızda olsun elini deli gibi sıkarlar.
boğazındaki damarlar da kitlenir.
göz teması da kuramazsınız.

şakası bile kötü.
  • yapma volkan  (20.03.15 22:05:46) 
Ben atasehir migros'un önünde böyle bir duruma rastladım, 112'yi aradım, telefonda o mevkide bir kişinin hep aynı şeyi yaptığını, önemli bur durum olmadığını söyledi operatör


  • schwannoma  (20.03.15 22:07:38) 
peki numara yapmıyorsa? çenesinin kilitlenmesini, kafasını bir yerlere çarpmasını engelleseniz (tabi engelleyebilirseniz) yeter; para vermeniz gerekmez ki.

yardımcı olmak isteyince paranızı mı çarpıyorlar ne yapıyorlar? ben bilmiyorum bu numarayı. sara krizi öyle kolayca taklit edilebilecek bir şey değil. anlaşılır numara ise.

edit: simit tepsisi yere düşüyorsa 5-10 lira toplar tabi doğru. aynı simitleri de tekrar tekrar düşürebilir. anlaşılır ama bence numara olduğu.
  • whimsical  (20.03.15 22:07:57 ~ 22:25:17) 
Numara olma ihtimali var evet ama sonrasında ne yapıyor insanlar? Numara yapmanın amacını anlayamadım ondan soruyorum. Çalışamayacak durumda olduğunu düşünüp maddi yardımda mi bulunuyorlar?

Bir de sara krizi öyle tansiyonum düştü de bayıldım gibi bir şey değil. Numara yapmak o kadar da kolay değildir.
  • pike  (20.03.15 22:10:31 ~ 22:12:19) 
metrobüste karşılaştığım bir olayı anlatayım:

haramidere'de 1 tane simitçi bindi metrobüse. gözüm o simitçiye takıldı sebepsiz yere ama davranışları biraz garipti. bu metrobüs gidiyor mu abla falan diyordu yanımdaki kadına. neyse onun peşinden birisi daha bindi ama birbirlerini tanımıyor numarası yapıyorlar.

neyse tam o körüğün olduğu yerde kendini yere attı bu simitçi. simitler dağıldı, kendisi yerde. ağzından köpükler çıkıyor. o peşinden binen adam da yardım ediyor güya.

neyse ben şoföre gittim şirinevlerin orada biraz bekleyelim ambulans çağıralım dedim. neyse şoför bekledi durakta, ben de ambulans çağırıyorum dedim. der demez dikildi bu yerdeki sara krizi geçiren simitçi kardeş. sonra duraktaki güvenlik görevlisi bindi metrobüse, hadi inin bakalım dedi. demek ki çokça karşılaşılıyor bu tarz numaralarla ki güvenlik görevlisi doğrudan indirmeye çalıştı bu 2 tipi. bunlar diretti inmediler. bir koltuğa oturttular bu simitçi kardeşi.

ben cevizlibağ'da inecektim. bu simitçi kardeşe yardım etmek isteyen bir yaşlı adamı sıkıştırıyorlardı en son. para istiyorlardı. ben indim metrobüsten, sonra ne oldu bilmiyorum.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (20.03.15 22:18:57) 
simit tepsisini yere dusurdugu icin 5 lira 10 lira yardim ediyor goren insanlar.


  • chavezding  (20.03.15 22:21:08) 
zeki alasyanın bir filmi vardı hatta böyle. aynı numarayla kofti peşindeydiler. adını hatırlayamadım şimdi. muhtemelen numara yani.


  • icim urperiyor  (20.03.15 22:58:51) 
97 demişken 1997 yılında kadıköy Rıhtım/hHaydarpaşa kesişiminde sabit bir saracı abi vardı. Her gün okula giderken sara krizi sırasında gorurdum. Bakın her gün diyorum. Ve hep aynı saatte geçerim orasan.


  • ground  (20.03.15 23:40:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.