[]

kedi severlere soru

sevgili iki şehrin insanları:

olay şu; bizim şantiyede bir kedi vardı. diğer kedilere hiç ama hiç benzemeyen, bildiğimiz siyah beyaz normal tekir ama bi asaleti vardı. benim bulunduğum süre içerisinde 2 kez yavrulama zamanını gördüm. hayatta kalan tüm kediler şu an halen daha bizim yanımızda, biz besliyoruz. ama bu kedi gel gör ki aniden bir gün yaklaşık 3 ay önce ortadan kayboldu. en küçük yavrusu 2 aylıkken filan. sonra bu kediyi yaklaşık 500 metre ötede başka bi alanda gördük. başka şirketin kamp alanına gitmiş. tuttuk kediyi geri getirdik. gelirken huysuzdu. geldi yavrularını kokladı ve tekrar gitti. bi daha da ondan sonra ben görmedim.

sorum şu: ne oldu da 2 seneye yakın yanımızda olan kedi bi anda kaçtı. kimsenin bişey yaptığını sanmıyorum. sizce neden gitmiş yada kaçmış olabilir? tekrar belirtiyorum bambaşka bir kediydi. yadigar yavruları kaldı. onlardan 2 tanesi de efsane tabi:) günlerdir aklımda sorucağım bu güne nasipmiş.

 
kedi yavrularını sütten kesilince terk ediyor. orası kalabalık gelmiştir daha rahat yemek bulacağını düşünmüştür belki.


  • argent dawn  (20.03.15 19:51:47) 
yemekten yana çok sıkıntı olduğunu zannetmiyorum.


  • rononoa zoro  (20.03.15 20:11:24) 
Erkekler çiftleşmek için rahatsız ettiyse kaçmış olabilir.


  • pazardanaldimbirtane  (20.03.15 20:42:13) 
Annelik bağı bir anda bitiyor böyle. İyi bir şey mi kötü mü bilemiyorum.
Stresten de olabilir, yavrularını koruma olayı filan, sürekli ayık olması.

  • Cursed Chico  (20.03.15 20:51:50) 
popülasyon artınca, kendi yavruları bile olsa kaçıyor. kimsenin ekmeğine mani olmamak ve kendi ekmeğine bakmak için. bir de kendi yavrularından erkek olanlar aralarında kavgalaşıp kendi haremlerini kuracak o alanda, analara yer yok.


  • alice practice  (20.03.15 21:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.