[]

müsli olayı

Sağlıklı beslenme falan derken asla yiyemedigim şey olan yulaf ezmesini deneyecegim kahvaltıda.. Yalnız bunu galiba hasliyorlar falan sizin tarifleriniz neler ?




 
Ben direkt sütle ya da yoğurtla yiyorum, bilindik markalardan bir işini görür. Haşlandığını hiç duymadım. Gerçekten saatlerce tok tutuyor.


  • hana bi  (20.03.15 19:32:00) 
ben de kaynar suyu doğrudan üzerine döküyorum yulafların birkaç dakika şişmesini bekliyorum sonra karıştırıyorum

sade de yiyebilirsin zevkine göre içinde yarım muz ezebilirsin, üzerine tarçın serpebilirsin, kuru yemiş ya da meyveler ekleyebilirsin
  • freebird5406_2  (20.03.15 19:36:32) 
kanka ben soguk sutle yiyorum.


  • ne desem bilemedim  (20.03.15 19:45:32) 
benim hatun sütle haşlıyor. azıcık yumuşadıktan sonra muz katıp eziyor iyice. anca o zaman yenilebilir bi tadı oluyo.


  • parola58  (20.03.15 19:51:06) 
ben de soguk sütle yiyorum. kuru veya taze meyveyle cesitlendirebilirsin. ben her gün ayni seyi yemis olmamak icin elma, armut, muz, cilek dogruyorum icine. ya da biraz findik, badem, kuru üzüm atiyorum.

nadiren sabah sicak bisey yemek istedigimde sütle hasliyorum. tarcin ve bal ekleyince hafif sütlaca benziyor. (bkz: porridge)

mevsim ve kafana göre takilabilirsin.
scontent.cdninstagram.com
  • shi aila  (20.03.15 20:11:23) 
herkesten değişik olarak ben sütle azcık kaynatıp üzerine tuz ekiyorum. çok güzel bir lapa oluyor :)

midevi ve doyurucu.
  • mea maxima culpa  (20.03.15 20:16:31) 
AKtarlardan genelde yulaf ezmesi alıyorum. Poartakal suyuyla genelde karıştıryorum, boza da oluyor. Badem sütü, pirinç sütü de bulursam. Kuru kayısı, tarçın filan atıyorum.

Benzer olarak yenen buğday ruşeym de var da onu denemedim nasıl bir şey.
  • Cursed Chico  (20.03.15 20:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.