[]

Arjantin ya da brezilyada yaşamak

Yaşamak dediğime bakmayın. Bu iki ülkeden birinde 1-2 ay geçirmek istiyorum yazın. Bunu nasıl mümkün kılarım? Uçak biletlerini karşılayabilirim ama onun haricinde çok param yok. Orada dönemsel bi iş bulabilir miyim? Gidip yapmış olan var mı? Bu iki ülkede kalmak için başka alternatif yollar var mı?




 
Dün akşam iki tane kafayı çekmiş çocuk üzerime yürüyüp para istediler nişantaşında. Güvenlik gerçekten çook kötü değilse ve büyük ihtimalle kimse boğazımı kesmeyecekse sıkıntı değil.


  • phoenixboy  (20.03.15 09:58:13) 
Gençler teşekkürler ama ben bunları merak etmiyorum. Nasıl giderim diye soruyorum, gitme diyorsunuz. O bi önceki konuydu ve buraya sormadan gidip gitmemeye karar verdim zaten.


  • phoenixboy  (20.03.15 10:36:51) 
nasıl yapalım şimdi uçak biletini biz mi alalım bro.


  • dokuzonbeş  (20.03.15 10:44:04) 
Dokuzonbes teşekkürler kardeşim. Sen o çeneni yorma boşuna.


  • phoenixboy  (20.03.15 11:23:28) 
Couchsurfing kullan bari. En onemli ihtiyac olan konaklamadan kurtarirsin.


  • baldur2  (20.03.15 11:41:16) 
workaway diye bir site var. bir bak, uçak parası artı bir miktar para ile yaşayabilirsin.


  • matematik koyu  (20.03.15 12:48:23) 
  • gis  (20.03.15 13:05:05) 
arjantin'i bilmiyorum da brezilya'nın büyük kesimi riskli. ha "biz fikirtepeliyiz bize bir şey olmaz" diyorsan başka :)


  • nawar  (20.03.15 13:06:30) 
Esenyurtluyuz :)


  • phoenixboy  (20.03.15 13:10:46) 
Brezilyalı 5-10 tanıdığım ve Brezilya'da okuyan bir Alman tanıdığım var. kalkıp başına dert açacağın yerlere girmezsen başına pek birşey gelmez diyorlardı. bazı favelalar sorunlu ama bazılarında hiç birşey olmaz diyordu Alman olan hatta ki Berlin'de büyümüş birisinin bakış açısı bu ise ben o kadar tehlike algılayamadım açıkcası.

çete kavgasından, ondan bundan kaynaklanan ölümler de yoldaki adamı rastgele öldürmek değil ki? öyle bakarsak Meksika harici Kuzey Amerika'nın en tehlikeli yerlerinden birisi Chicago ama birkaç bölgedeki çatışmalar haricinde oldukça sorunsuz gibi - genel istatistiklere bakılarak anlayamazsınız ki her zaman?
  • kulkke  (20.03.15 13:12:30 ~ 13:13:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.