[]

Yazlik icin nerden ev alinmali ?

Almanyada kaliyorum. Türkiye den ev almak istiyorum, yaz tatilimi orda gecirecem bundan sonra. Deniz de kalan bi sehir den almaya düsünüyorum evi. Emekli olursam temeli dönecem türkiye ye. Yani evi aldiktan sonra pisman olmim burda zaman gecmiyor diye.
Türkiyenin her yeri hosuma gidiyor. Ama karadeniz i sevmiyorum okadar. Bana nereyi tavsiye edebilirsiniz ? Nufusu benim icin fark etmez ama fazla köy gibi de olmasin dediniz yerler. Plaj a ve sozial aktivitelere önem veriyorum.



 
kuşadası - güzelçamlı


  • rygard  (19.03.15 23:27:11) 
Senin öyroların karadenizde geçmez zaten. Olursa saroz körfezinden dene, öçk oralar. Ne o öçk diye sorma. İi bişi. Afviderzeyn.


  • kargn  (19.03.15 23:28:57) 
bodrum bitezden yalıkavaktan ortakentten falan alın avrolar yetiyorsa


  • cokponcik  (19.03.15 23:35:16 ~ 23:36:50) 
Yani herzaman tatile giderken kalacak biyerim olsun diye :D


  • samiabi19  (19.03.15 23:44:13) 
emeklilik için daha uzun yıllar varsa -ki orada emeklilik yaşı 65 filan malum- ev almak çok mantıklı değil
burada almanyadaki gibi 1800lerden kalma evler hala sapasağlam değil 20 senede ev bildiğin ölür. emekli olmadan 2 tane daha ev alman gerekir :))
boş kalan ev masraf çıkartır, gelince açıp oturamazsın temizlik, bakım gerektirir.
benim ev alan almancı tanıdıklarım var ama yaşları 50lere geldi tatilleri senede 5 haftadan kısa değil çocukları da ayrı ayrı tatil yapıyor evi kullanıyor ev en az 4-5 ay kullanılıyor yani böyle olursa bi nebze mantıklı. Datça tarafındalar.
  • niye ama  (20.03.15 00:04:02 ~ 00:04:52) 
altınoluk-edremit-balıkesir içinden seç beğen al . çok güzel yerler.


  • anonymice  (20.03.15 00:26:52) 
Ayvaliktan al pisman olmazsin. Cunda falan 10 numara.

Bir de bozcaada cok iyiydi de bozdu son yillarda.
  • halitkin  (20.03.15 01:27:13) 
Sakin bi' tatil geciriyim diyorsaniz guzelcamli cok iyi tercih.
Hareketli olsun derseniz alacati tercih edilebilir.

  • isott  (20.03.15 08:14:04) 
Çanakkale civarı mantıklı. Şehir merkezine yakın yerlerde de bulabilirsiniz. Eğer Çanakkale civarını düşünürseniz haber edin, yardımcı olmaya çalışırım.


  • jaaaccckkk  (20.03.15 10:30:26) 
yazlığın sıkıntıları oluyor. eşyasıdır, odur budur, yemeğidir, boyasıdır, aidatıdır vs.
ben olsam erken rezervasyonla herşey dahil konseptini değerlendiririm.
veya dönemlik kiralanan villalar var. normal kirasının 2 katı gibi oluyor ama gene satın almaktan iyidir.

lokasyon olarak ise ege kıyıları daha iyidir. akdeniz daha nemli ve sıcak oluyor. güneyden kuzeye doğru; fethiye, datça, akyaka, alaçatı, çeşme, foça, ayvalık, küçükkuyu, assos tarafları düşünülebilir.
  • screamshot  (20.03.15 16:15:52 ~ 16:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.