[]

Fazla naz meselesi

Sevgili ahali,

Fazla nazlı, ne evet ne hayır diyen, ortada sürüncemede olmaktan hoşlanan kızlarımız oldukça var malumunuz. fazla naza ne kadar açıksınız? benim adım hıdır yapacağım budurlu net konuşmalar bile yola getirmiyorsa siz yol verir misiniz?

yoksa fazla naz çekici midir? çekici gelebilir mi?

kızlara soruyorum niçin naz yapılır amaç nedir? ele geçirilmek istenen şey nedir?

ben fazla nazın biraz uyuzluk göstergesi olduğunu düşünenlerdenim. görüşünüzü merak ettim sevgiler..

 
1.5 ayın sonunda artık "eytere beah" oldum. şu anda gurur yapmaktayım.
elcevab: nazdan nefret ederim.

ayrıca:
--- 18+ ---

sikerim böyle aşkın ısdırabını

--- 18+ ---
  • siradisi00  (19.03.15 22:33:02) 
0 tolerans.


  • kargn  (19.03.15 22:34:46) 
ben sürüncemeye girdiği an direk pes ediyorum, yeterince sevmiyor demek ki, beni yedekte tutacak diye düşünüyorum. çünkü çevremde herkes pat diye sevgili olurken, sokaklar dağlar taşlar sevgililer ve çiftlerle kaynarken (ki bunların cogu pat diye birbirlerinden etkileniyor) uğraşmaya değmez, sikerler diyorum. doğru yapıyor muyum emin değilim ama.

özet: çekici falan değil.
  • fransizkalanadam  (19.03.15 22:49:55 ~ 22:50:16) 
Bazen naz değil karaktere yapışmış bi uyuz kararsızlık mızmızlıktır. O huy dönem dönem tavan yapar


  • isimmisimyok  (19.03.15 22:53:35) 
taktik yapan kızdan/erkekten hayır gelmez, hoşlanan insan bunu karşı taraftan da hissediyor ancak karşısındakini süründürüyorsa zalimdir. bende böyle kişilere karşı sıfır tolerans, direkt siliyorum hayatımdan habersiz bir şekilde.


  • Unorthodox  (20.03.15 00:28:38) 
fazla naza açık değilim. naza açığım. tadında bırakırsa eğlenceli de oluyor. ama bir eşik var, o eşiği geçmemeli naz.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (20.03.15 01:41:54) 
Direk başka bir hatuna geçerim.


  • arnold schwarzeneger  (20.03.15 08:22:54) 
Güzelin nazı çekilir, diye laf boşuna çıkmamış.

"niçin naz yapılır amaç nedir?"

Hayran kitlesine zeval gelmesin diyedir. Şimdi seni kabul etse, diğerlerini kaybetmiş olacak. 1 kişi yüzünden kısmeti niye kapansın?

Güzel kizlarin pervanesi cok oluyor, biraz da hakediyorsunuz bu muameleyi, onları tercih ettiğiniz için
  • mandalina kokusu  (20.03.15 08:52:50) 
çok sıkıcı. çekici değil hiçbir haliyle.


  • pinkpeony  (20.03.15 09:00:03) 
karşı taraf naz yapıyor olsa bile bunu görmezden gel derim. hakkaten sığ bi tavır ama karşımızdaki kişinin yaptığı naz doğal bi tepki değil. dışarının ona öğrettiği bişey. senin gerçekten hoşuna gidiyosa devam et. baktın saçmalamaya başladı. dön git amk.


  • error522  (20.03.15 17:53:21) 
Yedekte tuttuğumuz için naz yapıyoruz denmiş. Benim açımdan karşımdaki kişinin aşkını/sevgisini/hoşlantısını test etmek için naz yapılır. Ama abartı nazı doğru bulmuyorum.


  • rivulet  (21.03.15 08:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.