[]

abartılı şekilde yemek/spor

Hiç mükemmel vücutlu bir insan olmadım ama en azından eskiden kendime dur dediğim zaman yemeyi birakabilirdim su an bunu yapamiyorum. Bana bir yardım.

Öteki konu ise haftada uç gün yapilan kardiyonun faydası olur mu


 
Öteki konu: haftada üç gün 20 dk hiit yaparsan faydalı olur, hatta max faydayı hiit ile alırsın. ben bir seneye yakındır yapıyorum, başlarda haftada üç 20 dakikalık yapıyordum, şimdi haftada 5 gün yapıyorum ve 30 dakikalık yapıyorum. başta 3 set yapıyordum şimdi 6 set yapıyorum. çok faydası oldu, öteki türlü kardiyonun ne yalan söyleyeyim pek faydasını göremedim, ya da ben doğru düzgün yapmadım, aynı hızda en az yarım saat boyunca yürümek veya koşmak çok sıkıcı geliyor bana.

asıl soru: bir sebep aramadan aniden bırak. şu gün bırakacağım demeden, şu an bırak ve önündeki ilk öğünde bunu uygula. başlarda biraz başın dönebilir, sakın pes etme, dönsün bir şey olmaz beyin kanaması değil. ceviz falan ye çok acıkırsan, çiğ fındık çiğ badem de yiyebilirsin.
  • vedat chili peppers  (19.03.15 19:59:58) 
Tahıl/karbonhidrat/şeker kaynaklarını kes, yerine yağ koy. Ana öğünler dışında yeme.

(bkz: hiit)
  • arnold schwarzeneger  (20.03.15 08:04:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.