[]

sizce beni neden bi yere almıyolar?

Evet.

Ya acaba cv mi oluşturmayı beceremiyorum, niyet mektubu mu yazamıyorum? Niteliklerim ve bitirdiğim, okuduğum üniversiteler de fena değil. Akademik olmayan hiçbir başvuruma kabul alamıyorum ya. Deliricem. Aynı niteliklere sahip, aynı bilgi vs. ile donanmış insanlar, hatta daha azı olanlar bi şekilde hayata tutundular. Özgeçmişime fotoğraf yüklemiyorum diye mi? Hiç anlamıyorum. Kafayı yiycem. Cv'mde yazdığım tezin başlığı da var, o çok politik diye mi almak istemiyolar? Gerçekten anlamıyorum.

Yüzyüze mülakatlarda fena değilim. Ezkaza görüşmeye çağırdıkları şeylerde mesela olumlu neticelenebiliyo, sonra başka şeylerden dolayı olmuyo iş başvuruları vs. Benden ötürü. asldfkjal. Ama arkadaşlar gerçekten, not ortalamam bile iyi yani, staj başvurularıma bile dönüş alamıyorum. Neden? Neden acaba ya? Hakikaten kafama takılıyo. Bi fikriniz var mı? Çünkü gerçekten çok saçma gelmeye başladı. Benim gözden kaçırdığım, sizin yakalayabileceğiniz bi şey vardır belki. Niye olmuyo, nedir? Görüşmeye çağırsalar, yüzyüze iletişimde hakikaten fena değilimdir. Master mülakatlarım falan mesela hep beklediğimden iyi geçip sonuçlanmıştır. Konuşarak çok güzel anlaşıyorum. Ama konuşma aşamasına bile geçirmiyor çoğu yer. Ben gerçekten anlayamıyorum. Bu insanlar bana senin akademisyen olmaktan başka çaren yok mu demeye çalışıyor? Ne demeye getiriyorlar?

Moralim bozuluyor :(

 
cv'ni, bir de daha önceki başvurularından intention letter vs gönder bakalım.


  • [silinmiş]  (19.03.15 18:38:52) 
Ne kadar işine yarar ne kadar ilgili olur bilmiyorum ama yaşadığım bir olayı anlatmaya çalışıyım dilim döndüğünce.
1 yıl kadar çalıştığım orta halli bir şirketle el sıkışıp ayrıldım.
Sebebi de artık bana öğretebilecekleri bir şey kalmamıştı, tekrara dönmüştük yani.
Hem başvurularımdan cevap alamamaya hem de gelen tekliflerde çok ciddi bir azalma oldu. Birkaç ay sonra ordaki departman yöneticisi arayıp söyledi. Referans için aradıklarında kötü şeyler söylüyorlarmış. Tam performans çalışmıyor falan gibi ki hiç sevmem iş yerinde geyik olayını öyle bir insanım.
Sonra çıkardım o numarayı özgeçmişimden sadece departman yöneticisinin numarasını yazdım. Şimdi normal.
Yani aklında olsun diye yazdım. Dışarısı korkunç bir yer.
  • Giovanni Pipitto  (19.03.15 19:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.