[]

Agir Kufur Ve Hakaret Iceren Mesaj

Bir entry'm yuzunden baska bir yazar bana epey saydirmis. Tabi umrumda degil ama oha yani insan harbi kavgada soylemez bu kadar kotu sozleri karsisindakine. Caps alip sozluk yonetimine mi sikayet edeyim, savciliga mi vereyim nasil olsun ne yapmali?




 
Savcılık


  • kaymaktutmayansicaksut  (19.03.15 14:43:51) 
özel mesaja yönetim birşey yapmıyor. en azından duyuruda böyle. savcılığa verebilirsin ama tatmin edici bir ceza almayacaktır. zaten en az 2-3 yıl sürer.
boşuna sinirini bozma. mallara ekle.

  • corneillus  (19.03.15 14:48:29) 
vay amk kufur serbest o zaman?


  • dougsampson  (19.03.15 14:52:51) 
Burada tek taraflı düşünüyoruz ister istemez. Karşıdaki kişinin yanlışı ortada. Bir de, onu bu tür mesaja yönelten entrynin niteliği de önemli.


  • 1adam  (19.03.15 14:55:54) 
sırf şu olay için mesaj fasilitemi kapatıyorum mütemadiyen. bir insan tanımadığı bir insana tahkir dolu, küfür dolu nasıl mesaj atabilir durduk yere yahu?!

sen kimsin be pezevenk diyesim geliyor o mallara! uğraşırım diyorsan ver şerefsizi mahkemeye. yoksa direkt troll'lere ekle. kafayı takmak gereksiz. çünkü o herifin at koşturduğu tek alan sözlük. eminim ki gerçek hayatta sosyal başarısızlık abidesi. kalkıp bu küfürleri yazabilen bir manyak için başka türlü bir şey düşünemem.
  • mermize  (19.03.15 15:03:20) 
burada çift taraflı düşünecek bir şey yok. adam teknik bir soru sormuş. "onu bu tür mesaja yönelten entrynin" falan zerre önemi yok.

küfür serbest değil sadece özel mesajlara karışmıyorlar. nick altına yazsa o küfürü anında silinir mesela.
  • cthulhu  (19.03.15 15:21:36) 
özel mesajı kanıt şeklinde alıp suç duyurusunda bulunun, belki uğraşmak ister, emin olun eğer öyle olursa ifadeye çağrıldığunu duyduğu vakit yaşadığı korkuyu bilmek sizi rahatlatacaktır, ben mesela bunun olmasını bekliyorum.


  • devorgilla the gunslinger  (19.03.15 15:25:27) 
@Cthulhu
Ben zaten o kişiye de hak vermedimki. Zaten hukukta da var bu :
Zarara ,zararla karşılık verilmez .
Dediğin gibi zerre kadar önemi yoksa ,öyle bir entry de yok gibi mi düşünelim o zaman ?
  • 1adam  (19.03.15 15:35:01) 
2-3 yil surmuyor. Hapis cezasi aliyor, daha ne tarmin ediciligi olacak? Ama bu ceza ya ertelenir ya da paraya donusturulur. Ama yine de ceza davasini kazandigin icin tazminat davasi da acip 2-3 bin tl tazminat alabilirisn. Bu mahkemelerin masraflari da karsi tarafa giriyor.

Zaten ifade vermeye cagrilinca, uzlasmak isteyebilir. Bu asamada "bana o kadar kufur ettin, karsiliginda 1.500 tl ver, sikayetimden vazgeceyim" diye uzlasma teklif ederek bu davalarla da ugrasmadan iki taraf da kurtulabilir.

Yerinde olsam mahkemeye verirdim.
  • comptrol  (19.03.15 15:35:02 ~ 15:37:02) 
sil geç, 70-80 yıllık ömrünüzde enerjinizi böyle insanlarla uğraşmaya harcamayın. bunların soyu tükenmez


  • spankenstein  (19.03.15 16:21:07) 
ben ceza hukuku okudum, geçmiş olsun kardeşim, ekran görüntüsünü de aldım, bu sıralar posta kutunu kontrol et.

de.
  • brad pitt  (19.03.15 16:24:06) 
Sen de küfret geç işte ya ne savcılığı.


  • i was made for you  (19.03.15 16:27:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.