[]

Elimde bi ses sistemi var ama nasi kuracam bilmiom

kenks simdi bi 5+1 bi ses sistemi var yengenizin evinde onu kuracam. sorun su ki 1. sistemin kullanim kilavuzu yok, 2. bikac kablo eksik gibi gelio bana ama tam kestiremiyom, 3. daha once ses sistemi kurmadim.

elimdeki techizat su:
1 adet risivir tarzi bi cihaz
1 adet subwoofer
2 ayakli, 2 ufak, 1 de yana yatirmalik hopallor

bu hopallorlerin kablolarinin ucu ciplak. kulaklik ucu gibi soket tarzi deyil. subwoofer'da bu ciplak kablolarin girecegi yer yok. risivirda da 2 tane oyle yer var. ama bende 5 hapollor x 2 kablo ucu = 10 tane uc var. bunlari nereye sokacam hangisi nereye girecek belli degil.

uzun lafin kisasi ben bu cihazlarin (risivirla subwoofer'in) kablo giren arka taraflarinin fotosunu ceksem hayirsever bi arkadas abi sunu suraya bunu buraya takacan diye bilale anlatir gibi anlatabilir mi? vallaha cok makbule gecer.

 
bütün soketlerin ve jackların fotoğraflarını çekersen senin de cevap vereceklerin de işi kolaylaşır.


  • kimlanbu  (19.03.15 14:05:12) 
aksam evden bi daha yaziim o zaman kanka eyvallah


  • joelskellington  (19.03.15 14:05:51) 
o risivır tarzı cihaz muhtemelen AVR dir.
marka-modelini yazarsanız fotoğrafa gerek kalmaz.
öncelikle ses sistemini neye bağlayacaksınız tv mi? ses iletimi nasıl olacak? gibi
soruları cevaplamanız lazım
teknoseyir.com

şu videoyu izleyin belki faydası olur.
Gene çözemezseniz olayı bana marka model yazın yardımcı olurum
  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (19.03.15 15:04:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.