[]

en kolay yoldan hastaneye yatmak.

fenalaşmak veya bayılmak vb. için ne yapmalıyım k beni hastaneye kaldırsınlar?
canım acımasın, zararı olmasın bana. düşün düşün bulamadım.

evet bu yolla dikkat çekmem gerekiyor, böyle bir saçmalığı yapmazsam sonucu daha kötü olacak.

sadece fikir verin, dalga da geçebilirsiniz. ama benim için tek çıkar yolu bu, çaresizim açıkçası.

 
kızsan korkunç regl ağrısı çekiyorum diye kıvranıp yatabilirsin.
değilsen bilmiyorum, korkunç testis ağrısı diye bişi varsa ondan çekiyor gibi yapabilirsin.

  • whoosie  (25.08.09 16:29:37) 
elini falan kessen yetmiyormu acil müdehale için gidersin acile


  • all girls dream  (25.08.09 16:31:22) 
erkeğim.

numara yapmak kolay. gerçek bir şeyler olsun bana.
kesmekten çok, hani bir şeye üzülürsün de ayılır bayılırsın o tür bir şey.

(manyak değilim, akli dengem yerinde olduğuna inanıyorum ama hakikaten tek çözüm yolu bu şuan için. gerçekten saçmaymış ama başka çarem yok.)
  • leon  (25.08.09 16:31:42 ~ 16:32:58) 
zehirle kendini
donudrma al güneşte bırak 3 saat, sonra tekrar dondur, tekrar güneşte bırak, dondurup ye.
kesin zehirlenme.
  • whoosie  (25.08.09 16:34:29) 
böbrek ağrısından geberiyorum kıpırdayamıyorum, sanki bıçaklıyolar aıaaah de.


  • clementine  (25.08.09 16:34:43) 
mideni boz. ishal et kendini. daya aabur cuburu bünyeye.


  • kurremkarmerruk  (25.08.09 16:42:14) 
iki gün yemek yeme.


  • kibritsuyu  (25.08.09 16:51:23) 
apandist için kasıkla göbek arana bastırdıklarında çook ağrıyor olması lazım (senden başka kimse bilemez), bastırmadan da ağrının olması lazım tabii.. önce müşahede altına alırlar gece, kan tahlilleri yaparlar sonuçlara bakarlar felan, en kötü apandist gider, zaten çalışmıyor sıpa.


  • hopkins  (25.08.09 17:03:40) 
birisine hasta olması için önerilerde bulunuyorsunuz, yanlış bir şey yaptığında hayatına mâl olacağını ve bunun sonucunda sizin de suçlu duruma düşeceğinizi bilmiyor musunuz? belki bir başkasını zehirleyecek veya öldürecek?


  • ykyt  (25.08.09 17:06:38) 
başkasını zehirleyecek veya öldürecek olsam burdan tavsiye almazdım heralde di mi?


  • leon  (25.08.09 17:22:07) 
kız arkadaşınız sizi terkedecek değil mi, siz de üzülüp hastaneye yatacaksınız ahaahah iyi fikir.

fizyolojik değil de psikolojik bir sorun yaratın, panik atak gibi mesela, açın youtube u videolar izleyin, filmler izleyin nasıl panik atak geçiriyor millet.sonracıma provalar yapın, başarıya ulaşacağınıza eminim.
  • pinking of you  (25.08.09 17:37:32) 
yaptıgını onaylamıyorum da şöyle yapsan, filmin bayıldın (onaylamıyorum ama abart istersen hap içtim intihar ettim midem yıkandı filan) hastaneye kaldırıldın başka arkadaş seni geldi aldı şimdi iyisin kısmından itibaren başlatsan senaryoyu


  • joepiscopo  (25.08.09 17:47:15) 
@leon zamanında buradan tavsiye alanlar da oldu eğer burayı takip ediyorsanız bilirsiniz.


  • ykyt  (25.08.09 17:59:37) 
bence de yazdiklariniza dikkat edin. sadece agri numarasi yapman yeterli. birsey bulamazlarsa bulmasinlar, gitmen yeterliyse oraya.


  • ermanen  (25.08.09 18:13:53) 
şöyle bi 3 saat saçma sapan hareketler yaparsan büyük ihtimalle ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmaya hak kazanırsın.


  • Ayiyogi  (25.08.09 18:38:22) 
özel hastaneye git gecelik odayı iste boş yatak varsa yatarsın hasta olmana gerek yok. tabi ücreti karşılayabilirsen.


  • buffy de vampir sayilir  (25.08.09 19:53:25) 
ya çok hosuma gıttı yazılanlar.cok yaratıcı fıkırler war.whoosie,pinking of you we boilteau.bu arkadasların fıkırlerı hosuma gıttı.sana onerebılıcem bısı yok aslında uzgunum,ama bende astım war sınırlenınce krıze gırıorum sonra hastanelık oluorum.bu iğrenc bı durum aslında ama sen numara yapıcan ıcın zararı olmaz. sende bı sınırlenmıs gıbı yapıp rahat nefes alamıyo taklıdı yapanırsın.ınandırıcı olursan hasteneye gotururler senı sanırım.serum falan takarlar,buhar makınesıne baglarlar,burundan oksıjen werırler,we tum bunlar olurken senın canın acımaz.bole bısı yapıcaksan ben sana ayrıntılı taktık werırım sıkma canını.bol şans


  • tueio  (25.08.09 21:58:52) 
hakikaten yazılanlar benim de çok hoşuma gitti yaw hepiniz sağolun. kesinlikle art niyetim yok, gerçi inanmamanız da çok normal buna.

teşekkürler tavsiyeleriniz için, içlerinden birini kendi üzerimde deneyip sorunuma çözüm bulacağıma inanıyorum, inşallah başarırım.

tueio arkadaşım senin yorumun da ayrıca hoşuma gitti, ne kadar güzel yazmışsın. seni tanımıyorum yaşın benden büyük de olabilir ama seni kardeşimi bağrıma basarmış gibi bağrıma basasım geldi. biraz kafam da iyi ondan olabilir ama on numara bir kanka olur senden.

tekrar teşekkürler, hayırlı ramazanlar.
  • leon  (26.08.09 01:20:08) 
saolasın war olasın:)sen kendını sakatla bende bı ayar cekerım kendıme,kardes kardes yatarız hastanede):


  • tueio  (27.08.09 00:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.