[]

Duyuru beni Sınava hazırla !

efenim sınavımız bir ingilizce sınavı, bkz:PTE, baktım ki giren kişi pek yok ben de normal yollardan hardcore bir şekilde hazırlanmaya karar verdim.

sizden ricam:

grammer için bir kaynak ( internet sitesi, kitap vs ) - basitçe anlatsın hatırlayayım, hatta bu cümleyi tekrar kurmalar, tersten kurmalar falan. ( yarın kitap almaya falan gideceğim o yüzden bu konuda sana güveniyorum duyuru ! )

Vocabulary için bir kaynak : android app falan varsa yolda da bakarım, onun haricinde bir listeniz, güzel bir kaynağınız var ise çok makbule geçer.

Writing: taktik, örnek, kaynak.. tırsıttığım noktalardan biri de bu.


kısaca az zamanım var ve özellikle grammer ve kelimelerin yazılışı konularında eksiklerimi kapatmam lazım ( konuşurken sorun yok ama çok saçma yazım hataları yapabiliyorum allways vb gibi, bir çok kelimenin okunuşunu bilirken yazılımlarını unutmuşum :/ )

geçir beni bu sınavdan duyuru, elini ayağını öpem !

 
"advanced grammar in use" kitabi.


  • delifaruk  (18.03.15 21:40:23) 
bilmediğin sınava girmemeni öneririm.
şimdi bu konuya cevap olmadı.

konuya cevap veriyorum: kelime için cesur öztürk-building skills for proficiency kitabını al.reading'i de güzel onun.
writing için bir fikrim yok.
grammar için ise: grammar in use 3'lüsünü kullan.
  • rakicandir  (18.03.15 21:55:01 ~ 21:57:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.