[]

Votka göbek yapar mı?

bu. bunu soracaktım.




 
Yok bee, daha neler. Bira gibi bi oturusta 5-6 tane icilen bir icki degil ki bu.


  • Hitchcock  (18.03.15 20:27:04) 
günde 8'den aşşağıya bira içmiyorum fotoğraf atayım diyecem ama olmayacak, alkol seni şişmanlatmaz. sen içerken yiyorsan bu sıkıntıdır. yoksa gir bir meyhaneye rakısını haydariyle götürenler zımba(yaşına göre sigara lastiği) gibidir. alkol kilo aldırmaz!


  • dirildimde geldim  (18.03.15 20:32:14) 
alkolün kendisi değil de, yanında yediğin şeyleri bağladığı için, o yediğin şeyleri normalden daha fazla tutuyor vücut.


  • loveinaflipbook  (18.03.15 20:39:10) 
50 cl bira 300 kalori. votkada daha az ama yine aynı etki mevcut.


  • kargn  (18.03.15 20:39:29) 
Alkol giren vücuttaki hücrelerin yapısı bozulduğundan ve işlevlerini sağlıklı yerine getiremediklerinden, normalde senin vücudun yağ yakacak ve zayıflayacak bile olsan bunu gerçekleştiremezsin.

Aldığın kalori miktarından daha önce, önemli olan hususun temeli budur.
  • ucurulmamak umidiyle  (18.03.15 20:54:03) 
alkolün yapısı şekerle hemen hemen aynıdır yani şeker yediğinde vücutta ne tepkimeler oluyor alkolde da aynısı olur, kısaca kan şekerini yükselterek her türlü göbek yapar.


  • gezegen olan pluton  (18.03.15 21:01:14) 
Alkol içeren içecekler yüksel kalori içeren içeceklerdir, siz günlük kalori limitinizi aştığınızda vücut o kalorileri şeker ve yağ olarak depolar. Vücut kalorinin nereden geldiğine bakmaz, vücut için işe yarar mı yaramaz mı diye bakar. İşe yaramıyorsa depolama şekline göre işlem görür karaciğerde, alkol de bu işleme maruz kalır. Alkol de vücuda girince şekere dönüşür, o da her şeker gibi aşırı tüketimde yağa dönüşür. Dünya üzerinde yağlar dışında ne yerseniz yiyin ne içerseniz için, limiti aşarsanız veya insülin direnciniz varsa şekere ve yağa dönüşür. Yani siz pilav yeseniz de vücutta aynı işleme maruz kalır vodka içseniz de. Vodkanın tek farkı, muhteviyatındaki maddeler vücuda yabancı olduğu için toksik muamelesi görür, vücut onun için de sisteme su bırakarak atma yoluna gider. Durum bu. Yanında yediğiniz şeyler ekstra kalori alımına girer.


  • angelus  (18.03.15 21:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.