[]

torku hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

afganistana gida ihracati yapan bir firma icin calisiyorum. torkuyu daha once gordum ama hic almadim. siz ne dusunuyorsunuz torku markasi icin ? fiyat ve kalite olarak ulker eti ile karsilastirirsak nasil bir sonuca varririz ?




 
ben aldım, memnunum.


  • kargn  (18.03.15 12:54:33) 
Ortaya çıkış olayı gerçek şeker(çoğu ürününde) kullanması. Lezzet olarak bence çoğu ürünü benzerlerine göre güzel. Mümkün olduğunca böyle yiyeceklerden uzak durmak lazım ama, ben kırk yılda bir yemeye çalışıyorum.

Bu arada ben bisküvi falan için yazdım ama adamların sütü sucuğu falan da çıkmış, denemedim valla.
  • osurdum  (18.03.15 12:54:52 ~ 13:02:57) 
Vayamk !

eksisozluk diye bir site var, orada bunun hakkinda bir seyler yazilmis.

(bkz: torku)

Sonra eksiduyuru diye de bir site var, burada da yazilmis:

www.google.com.tr
  • comptrol  (18.03.15 12:55:26) 
ben sütünü ve sucuğunu denedim, gayet memnunum. ülker ve eti ile kıyaslanabilecek kadar kaliteli. eyyorlamam bu kadar


  • sannora  (18.03.15 12:57:18) 
Bana göre kalite ve tat açısından bir çok ürünü eti ve ülker''den başarılı. İyi pazarlama ve reklam yönetimi yaparlarsa birkaç sene sonra ülker ve eti'ye yetişir bence.


  • goodyes  (18.03.15 12:57:52) 
Denediğim ürünleri güzel. Torku banada süper


  • sutlu nescafe  (18.03.15 13:05:07) 
bi sike benzemiyor, almamak lazım.


  • jack n brooks  (18.03.15 13:09:32) 
Torku bildiğin köylü kurnazı. Ürünlerinde sadece pancar şekeri kullandıklarını söyleyerek ürün satışı yapmaya çalışıyor, bu şekilde kafa karıştırıp ürünlerinin çok sağlıklı olduğu izlenimi uyandırıyorlar fakat onların kullandığı şeker de en nihayetinde rafine şeker. Diğerlerinin kullandığı glikoz şurubu/fruktoz şurubu ile rafine şekerin vücuda verdiği zarar arasında teknik olarak çok fark yok. Biri 10 birim zarar veriyorsa diğeri 7 birim zarar veriyor fakat totalde ikisini tüketen kişi de aynı zararı görüyor. Dediğim gibi; Torku ürünlerinin diğer piyasa ürünlerinden bir farkı yok.


  • angelus  (18.03.15 13:16:30) 
ürünlerinin tadının piyasadaki muadillerinden bir farkı yok. kalitesi ise pekçoğundan daha iyi (glikoz şurubu yerine pancar şekeri kullanmaları).


  • yemrem  (18.03.15 13:22:47) 
yeryüzündeki en güzel icat olan eti hoşbeş ile torku gofreti kıyaslıyorlar bir taraflarımla gülüyorum sadece:))


  • yazar yazmaz yazan yazar  (18.03.15 13:28:05) 
ülker'den daha sağlıksız olması birşeyin zor zaten - ona göre düşünebilirsin.


  • kulkke  (18.03.15 13:30:28 ~ 13:31:33) 
bu arada comptrol un verdiği linklerden sonra cok ağır reklam yardıkdıklarını anlıyorum. yapmayın şöyle 50 tane fake hesapla buraya 100 tane duyuru da açsan kimse almıcak o leş yiyecekleri.


  • jack n brooks  (18.03.15 13:32:17) 
süt ürünleri ülker'den daha kaliteli. bisküvileri taze, gayet güzel. çikolataları rezalet. çikolata kremaları idare eder. sucuğu idare eder. ülkerden kalite lezzet olarak daha önde bence.


  • widee  (18.03.15 13:37:48) 
jack n brooks eti'nin ceo'su beyler.


  • tescillimarka  (18.03.15 13:41:54) 
kaşar peyniri mükemmele yakın. benzerlerinden de pahalı değil. ayrıca abur cuburlarının isimleri tırt da olsa fiyat/performans oranı yüksek, arada atıştırmak için ideal.


  • zgrydn  (18.03.15 14:04:27) 
zgrdny isimleri bulan arkadaşım fikirlerini ileticem emin olabilirsin ahahah :)


  • Yaratıcı Nickli Helper  (18.03.15 14:34:41) 
hem de şark kurnazının tillahı.

bakın herkes "daha sağlıklı çünkü ÜRÜNLERİNDE pancar şekeri kullanıyor" diyor. şark kurnazı diyip bu savı çürüten adam bile "pancar şekeri de sağlıksız" argümanını kullanıyor.

abicim torku BÜTÜN ürünlerinde pancar şekeri kullanmıyor. 2-3 bisküvi ürününde, belki birkaç ürününde daha SADECE pancar şekeri var. onların da üstünde "%100 pancar şekeri" diye yazıyor zaten. öteki ürünlerinde şurup murup, invert şeker ne ararsan var. ama o kadar şahane bir algı yönetimi yapıyorlar ki burada okumuş etmiş adamlar bile BÜTÜN ürünlerinde pancar şekeri kullanıyor zannediyor.

pancar şekerinin de bir o kadar sağlıksız olması konumuz değil, mesele insan kandırmak, algılarla oynayıp olmayan şeyi var göstermek. o kadar ki, kelime oyunu ile bu algıyı yaratıp adam kandırıyorlar.

vaktim olunca konu ile ilgili geniş bir entry yazacağım.

ürünleri güzel, ama firma çakal.
  • kibritsuyu  (18.03.15 15:56:52 ~ 15:57:56) 
konyada yaşadığım yıllarda kendisi konya şeker adında bir fabrikaydı, çoğu devletindi ve büyük bir fabrikaydı, zamanla satıldı, el değiştirdi, kooperatif aldı vs derken akıllı yatırımlar ile yıldan yıla büyüdü, ürünleri fena değil (suçuk felan bilmiyorum şeker bazlı olanları söylüyorum) ama çok da almıyorum. Ülker hiç almıyorum, genelde tercihim Eti oluyor ama zaten çok da abur cubur yiyen biri değilim ayda yılda bir.


  • ravenudon  (18.03.15 16:15:44) 
ilk ciktiginda cok sapsal bir reklamlari vardi, bayram cikolatasi reklamiydi sanirim. ama boyle kendilerini baltalarcasina sacma. o zaman bi sempati beslediydim. bi de torku ne ya?! ismi de komik. zayif olana duyulan sempati ile almaya basladim. dibimi dusuren bir urunu yok ama guzel genel olarak. bir de eti ve ulker hegemonyasini kirmasi hosuma gidiyor.


  • jimicik  (18.03.15 16:28:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.