[]

Hdmi kablo

1- hdmi kablosunun kalitesine göre yenileme hızı ve görüntü kalitesi değişir mi ?
2- 200 hz sony bravia televizyonum var. Bu televizyonda iyi bir görüntü kalitesi sağlayabileceğim hdmi kablo önerir misiniz ?



 
  • bryan fury  (17.03.15 22:16:55) 
2.yi bilmiyorum ama kablo kalitesine göre tabi ki değişir mesela altın uçlu olanlarda daha hızlı ama görüntü kalitesi çok değişirmi onu bilemem
2. içinde yardım edicek çıkacaktır

  • GreyFever  (17.03.15 22:18:43) 
Burada kastetmeye çalıştığım durum alınan 10 tl lik kabloyla ile 200 tl lik kablo arasında izlemede baskın bir fark olur mu ?


  • leo1905  (17.03.15 22:20:19) 
3d bluray ızlemıyceksen olmaz


  • bryan fury  (17.03.15 22:20:47 ~ 22:21:12) 
1- Kesinlikle değişir. Kendi tecrübemi geçtim, www.futureshop.co.uk bakarsanız dahi, 1 metreliklerin olası fiyatlarına baksanız dahi birşeyler olduğunu anlarsınız.
2. Audioquest Pearl www.futureshop.co.uk

  • jesterdvine  (17.03.15 22:23:17) 
Kesinlikle değişmez. HDMI kablosu veriyi dijital iletir, bu da sinyalin kalitesinden bağımsızdır. Nasıl ki kaliteli kablo telgraftaki harfleri daha güzel göstermiyorsa HDMI kablosunun da her türlüsü aynı işi görür. Yani ya full iletir, ya hiç iletmez. Görüntü kalitesinin değişmesi diye bir şey söz konusu değildir.

www.cnet.com
www.techradar.com
www.pcworld.com
techlobo.com
lifehacker.com
  • 386 dx  (18.03.15 01:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.