[]

hangi kursa gidelim

merhabalar!bu yıl ismek'in sadece tek branş için öğrenci aldığını okudum.şimdi acaba hangi kursa gitsem diye düşünüyorum.dil kursuna mı yoksa bilgisayar kurslarına mı gitsem?.yardımlarınız için teşekkür ederim.




 
neye ilgin olduğunu bilmeden cevap vermek garip ilgin ve yeteneğin doğrultusunuda seçim yap. yine de fikrimi söyliyeyim bilgisayarla ilglii bir bölüme git bence. grafikerlik olabilir mesela.


  • orange coffee  (25.08.09 09:32:29 ~ 09:33:12) 
1-Bilgisayar İşletmenliği: Bilgisayar işletmenliği eğitimi alan kursiyerlerimiz bu eğitimlerle yazı yazmaktan başlayıp, grafik çizimi, programlama, sunum, animasyon, internet işlemlerini yapabilecek ve bireysel gelişimlerine katkıda bulunarak iş alanlarını genişleteceklerdir. İSMEK’teki temel eğitim süresi 160 saattir.

2-Muhasebe Yardımcılığı: Bir işletmenin belirli bir hesap dönemindeki ekonomik ve finansal olaylara ilişkin para ile ifade edilebilen bilgilerinin bilgisayar ortamında toplanması, sınıflandırılması, kaydedilmesi, özetlenmesi, yorumlanması ve ilgililere sunulması görevlerini içerir. Genel ve yönetim muhasebesi olarak çeşitleri vardır. İSMEK’teki temel eğitim süresi 300 saattir.

3-Web Tasarımı: Web sitesi tasarımları görsel açıdan estetik ve kolay izlenebilir, içerik açısından ise işlevsellik ile kolay ulaşım sunması gereken tasarım projeleridir. DreamWeaver, HTML, Front Page, Photoshop, Fireworks ve Flash programları web tasarımında öne çıkan başlıklardır. İSMEK’teki temel eğitim süresi 150 saattir.

4-Grafikerlik: Kartvizit, broşür, logo, kitap, dergi, gazete, desen tasarımı, fotoğraflar üzerinde değişiklikler bu programları kullanarak yapılmaktadır. Grafik programları; Corel Draw, Photoshop, Freehand ve QuarkXPress’dir. Yayınevleri, reklam ajansları, matbaalar, tekstil firmaları grafikerlerin çalışma alanlarının başında gelmektedir. İSMEK’teki temel eğitim süresi 200 saattir.

Bilgisayar isletmenligi dusunmuyorsunuzdur herhalde. Diger 3 konudan biri ilginizi cekiyorsa ona, yoksa dil kursuna gidebilirsiniz.
  • dahicocuk  (25.08.09 09:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.