[]

tansiyon aletini nasıl kullanıyorsunuz?

soruyu acıyımda yanlıs anlamaya mahal vermiyim. bi iki doktora gittim biri 25 mglik oburu düzenli kontorl sonrasında 25 mglyi 50 mg ye cıkardı ve iş yerındeki duzenli olarak hur gun olcturdum. halende arada bir olcum yapıyorum.

bana da gecenlerde kendine bi tonsiyon aleti al. sabah aksam düzenli olarak olc. hayatının sonuna kadarda bunu kontrol altına alman lazım falan dedi.

e ben simdi günde bi kere ilac alıyorum ztn.

aletle duzenli olctugum zaman nolcak ki?

 
ilacın işe yarayıp yaramadığına bakılacak?


  • ayrıl coco  (17.03.15 20:20:56) 
Tansiyonun yine yükselebilir / düşebilir ona göre ilaç düzeyini ayarlamak için her gün ölçmek iyidir.


  • lilidance  (17.03.15 22:01:47) 
tansiyon birsürü başka probleme yol açabilen basit gibi görünen ama uzun dönemde önemli sonuçlar doğuran bir hastalıktır. yaygın olduğu için bize hastalıkmış gibi gelmez ama öyle. dr unuz çok doğru söylemiş. kontrol çok önemlidir. düzenli olup olmadığı artıp artmadığı. uygulayın.


  • mobydick  (20.03.15 23:46:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.