[]

(iPhone) Mesaj sayısı bildirimi bir türlü kaybolmuyor!

Çıldıracağım. Bi mesaj geldi. İlk ekrana düştüğünde, daha mesajı açmadan göz ucuyla okudum. Sonra mesajlarımı açtığımda o yeni gelen mesaj gözükmüyordu. Neyse önceden okuduğum için cevap yazdım. Cevap ulaştı, yeni mesaj aldım vs bir sıkıntı yok. Ama şu an teknik olarak hiç okunmamış mesajım olmamasına rağmen mesaj bildirimi (1) şeklinde hala yanıyor. Telefonu açtım kapadım, mesajların en altına üstüne her yerine girdim dolaştım, okunmamış bir şey bırakmadım ama gitmiyor meret. Ne yapayım, telefonu camdan mı atayım?




 
muhtemelen başka bir mesaj gelince o bildirim sayısını kontrol eden yer güncelleneceği için sorunun düzelecek. eğer hiç okunmamış mesajın yoksa tabi.

belki bundan önce de bir soft reset deneyebilirsin.
  • carliston  (17.03.15 14:13:49) 
Hayır, başkasından da mesaj aldım, onu da okuyup cevapladım ve hiçbir şekilde kaybolmuyor. Soft reset de denedim.


  • pandispanya  (17.03.15 14:18:41 ~ 14:19:42) 
Bence AC kapa tekrar. Uygulamaları kapat, olmassa camdan salla gitsin.

Pencere adresi PM.
  • zbrs  (17.03.15 14:20:10) 
Yahu hepsini yaptım. 5 kez açıp kapadım. Bütün uygulamalar kapalı. Bütün mesajları gözden geçirdim. Arada okunmamış bir mesaj var ama o mesaj görünmüyor hiçbir yerde hiçbir şekilde. Mesajın kendisi havaya uçtu, bildirimi kaybolmuyor. Bütün mesajlarımı silmeden çözmenin bir yolu olmalı :(


  • pandispanya  (17.03.15 14:23:54) 
Kendi kendine kaybolmuştu bende.


  • ehti  (17.03.15 14:24:20) 
bişey deneticem:

o kaybolan mesajın diyaloğunu aç tekrar. bir süre kalsın açık, gerekirse yukarı aşağı scrolla ekranı, 5-10 saniye yeterli olur sanırsam. sonra geri çık.
  • loveinaflipbook  (17.03.15 14:24:47) 
loveinaflipbook, son çare olarak buraya gelmeden önce hepsini denedim abi :( o da çalışmıyor.

(Tikleriniz sonra topluca gelecek bu arada)
  • pandispanya  (17.03.15 14:26:41) 
ios versiyonu ne?


  • carliston  (17.03.15 14:29:30) 
@carliston: 7.1


  • pandispanya  (17.03.15 14:31:40) 
mesajı sil


  • bryan fury  (17.03.15 14:33:27) 
home tuşuna uzun basıp, aşağıda çıkan çalışan uygulamalar arasından sms uygulamasını bulup kapatmayı bi denesene.

olmazsa ve açılmışsa uygulamayı yeniden kapattıktan sonra bir de üstüne soft reset denemen mantıklı olabilir.

bunlarla da düzelmezse o mesaj dizisinde bir sorun olmuştur diye düşünüp, yedeğini aldıktan sonra o kişiyle olan mesaj diyalogunu komple silmek hakkaten kalan tek çözüm olabilir. sonra yedekten geri getirebilirsin belki ama sorun da beraberinde gelir mi bilemedim.
  • carliston  (17.03.15 14:51:28) 
[ÇÖZÜM] Kendiliğinden geçmesini bekledim. O da olmayınca telefonu aldığım günden beri gelen tüm mesajlara tek tek girip çıktım. Hiçbi şey silmem telefondan normalde. O yüzden biraz uzun sürdü ama değdi :D Problemden kurtuldum. (Okunmamış hiçbir mesaj yoktu bu arada kesinlikle). Saçma ama öyle işte telefon bunu istiyormuş demek ki :p Neyse ileride bu problemle karşılaşacaklar için çözüm yolum burada dursun. Herkese teşekkürler.


  • pandispanya  (18.03.15 11:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.