[]

internetten alınan ürünü direkt olarak hediye edilecek kişiye göndermek

ama içinde fiyatı yazmayacak, mümkün mü?

duyuruyu açarken aklıma geldi, ödeme yaparken teslim ve fatura adresi soruyor, fatura adresine kendi adımı yazarsam fatura bana ürün ise fiyatsız olarak teslim adresine mi gidiyor?

ayrıca bu durumda iki kere kargo ücreti ödeniyor değil mi?

 
kargo ücreti iki kere ödemiyorsun. aslında fatura sana ürün de karşı tarafa gitmesi gerekiyor ama en son ben gittigidiyor'dan anneme süpürge almıştım. faturayı iş adresimi verdim. ürün anneme gidecekti. olmadı. fatura da oraya gitti. onu bir güzel araştır. ya da özellikle satıcıya mesaj atarak belirt bilemiyorum.


  • makarnacanavari  (17.03.15 12:26:02) 
ürün her şekilde sevk irsaliyesiyle, daha doğrusu tutarın da yazıldığı bir belge ile gider. belgesiz ürün gönderilmesi mali olarak suç.


  • uuth  (17.03.15 12:26:45) 
nereden alacaksın? 'hediye etmek istiyorum' tarzında butonlar oluyor bazı sitelerde. fiyat yazmıyorlardır heralde?


  • nodrap  (17.03.15 12:28:37) 
sevk irsaliyesinde fiyat yazması şart değil, hediye paketi seçersen zaten faturayı koymuyorlar içine. en azından hepsiburada'da o şekilde.


  • animalman  (17.03.15 13:59:34) 
şimdilik öyle bir uygulama yok. firmalar irsaliyeli fatura düzenledikleri için fatura da ürünle birlikte gidiyor. ürünü kendi adresinize isteyecek sonra göndereceğiniz kişiye kargolayacaksınız tek çözümü bu.


  • kakao  (17.03.15 14:18:50) 
Bilmeden cevap vermemek lazım. Hepsiburada.com aşağıdaki seçenekleri sunuyor;

Siparişinizin oluşturulması aşamasında faturanızın gönderim şekliyle ilgili size iki seçenek sunulur:

1) Faturam siparişimle birlikte gönderilsin

2) Faturam, fatura adresime postayla ayrıca gönderilsin.

İkinci seçeneği tercih etmeniz durumunda, siparişiniz teslimat adresine sevk irsaliyesiyle gönderilir. Faturanız ise; fatura adresinize postayla gönderilir.
  • animalman  (17.03.15 15:00:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.