[]

Yurtdışında Staj hakkında 2 seçenek?

Merhabalar,

Yurtdışında staj yapmak için okul aramaktaydım. Okuduğum bölümde dünya sıralaması içinde 52. olan, fakat Hindistan'da bulunan bir okuldan kabul aldım.

Avrupadan başka seçeneklerim de var fakat Hindistan'daki kadar iyi okullar değiller.

Sizce tercihim hangi yönde olmalı? Hindistan'da hastalık vs. biçok şey söyleyerek beni soğuttular.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

 
Normalde takılma git derdim de, 5 gündür barsak enfeksiyonuyla uğraşıyorum, 5 gün daha çek dr diplomasi verecez deseler ı ıh.

Ben tatile gittiğim avrupa ülkelerinde dahi biseylerden tiksinirsem aç kalıyorum, bütün keyfim kaciyor. Biraz hassas bi insandan bunlar önemli konular. Sadece hijyene göre karar verme tabi ama gözardı da etme.
  • manuel mandalina  (17.03.15 11:47:32) 
git direkt avrupa'ya. ne yapacaksın hindistan'da allah aşkına?


  • sen git ben geliyorum  (17.03.15 15:31:32) 
gitme, daha oncesinde bende nolacak gideyim diye dusunen tayfadandim, taaki geen ay bir is projesi icin 10 gun pakistan lahorda kalmam gerekti. hindistan sinirina cok da uzak degildi. pis mi pis, gunde en asagi 12 saat elektrik gidiyor. sicak su sorunu var vs.

avrupaya direk git bencede.
  • adroand  (17.03.15 16:00:38) 
Avrupa'da gideceğim okullar şu anda okuduğum okuldan iyi değil. O yüzden karar vermem çok zor.


  • cemlemikonusuyorsun  (17.03.15 20:56:24) 
hindistan'daki bir okulu dünyada kimsenin sikine taktığını sanmıyorum. avrupa en azından türkiye için sana daha çok kapı açar.


  • sen git ben geliyorum  (20.05.15 17:34:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.