[]

Yeşil pasaport kullanım süresi

Selamlar efenim,

Ben şu an 23 yaşında lisans öğrencisiyim, seneye mezun ollur olmaz yüksek lisansa başlayacağım, yani öğrencilik halim aralıksız devam ediyor olacak (ama yüksek lisans yurtdışında olacak) , bu Yeşil Pasaport'u daha ne kadar kullanabilirim?

Bazıları diyor ki 25 yaş ama hiç istisnası yok mudur, illa 25 olunca alıyorlar mı insanın elinden? Bir de benimkinin süresi Şubat'ta doluyor ama 25 i doldurmama 7 ay kalmış oluyor Şubat'ta, 7 aylık Yeşil Pasaport vermezler herhalde ?

 
En son değişmediyse alıyorlardı, arkadaşım yüksek lisansta olduğu halde kaybetti.
7 aylık verip vermeyeceklerini bilmiyorum ama isterseniz bugünden değiştirebilirsiniz mesela suya falan düşürüp.

  • whoosie  (17.03.15 10:20:10) 
bugünden yeni çıakrt bir tane suya düşürüp

sigortalı işe girmediğin sürece sıkıntı olmaz 25e kadar kullanırsın
  • efrasiyab87  (17.03.15 10:22:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.