[]

erkek için ağda önerisi

Kaş arası, elmacık kemikleri ve omuz için. gg ya da n11 linki atarsanız sevinirim.




 
n11 filan kasmayın ya marketten sesu ılık ağda (turuncu renkli) alın, ısıtıp yapın. özel bir şey mi arıyorsunuz ki, her markette var ağda.

www.google.com.tr
  • kaputt  (17.03.15 08:07:53 ~ 08:08:28) 
cezvede falan mı ısıtıyoruz bunu bir süresi var mı?


  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.03.15 08:10:14) 
ben öyle yapıyorum. cezveye sığmaz da tavanın çukur olanları oluyor ya, içine su koyuyorum, ağdayı da onun içine. o öyle pişiyor. ama tabii erimesi uzun sürer, bayağı suyumsu (sudan biraz daha yoğun) bir kıvama gelene kadar bekletiyorum. kapağını açın önceden yani jelatini filan. kapağın altında da bir jelatin olabilir onları önden çıkarın, sıcakken zor olur. sonra cezveye koyunca kapağı örtün yine. 10-15 dakikada bir, bir bıçak yardımı ile kapağı açıp ağdayı kontrol edin yeterince yumuşamış mı diye. olduğunda alın. ama çok sıcaktır, sakın üflemeden sürmeyin, biraz bekletirseniz de iyi olabilir. ama çok soğutmayın hemen donar yine.


  • kaputt  (17.03.15 08:16:12 ~ 08:16:18) 
teşekkür ederim ama bu kadar uğraştırıcı olacağını tahmin etmemiştim. daha basit bir çözüm yok mu acaba bahsettiğim bölgelerdeki kıllardan kurtulmak için?


  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.03.15 08:18:53) 
uğraşacak bir şey yok aslında. alıp ısıtıp sürüyorsunuz.. ben ilk kez yapacaksınız diye detaylı anlattım.
soğuk ağdalar da var ya da el ağdaları, ama onlarla daha çok sıkıntı yaşarsınız. ılık ağda en iyisidir.

ya da gidin bir erkekler için güzellik/bakım merkezine yaptırın en rahatı. kadın erkek karışık kuaförlerde ağdacılar erkeklere de yardımcı oluyor.
  • kaputt  (17.03.15 08:21:46) 
bu arada berberler de surat için yapıyormuş. geçen benim eşime yapmışlar elmacık kemiklerine. omuz kısmından emin değilim ama en azından suratı orada da halledebilirsiniz.


  • kaputt  (17.03.15 08:24:01) 
evet berberlerde var da ben onu eve taşıyıp kendim yapayım dedim bol bol:) tamam bir ılık ağda alayım o zaman teşekkürler.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.03.15 08:27:14) 
hocam git bir berbere yapsın. yada lazer epilasyonla falan kurtul. kaş arasına kendin ağda yapmak riskli değil mi? yanlışlıkla fazla alırsın falan dışarı çıkamazsın sonra.

www.youtube.com
  • corneillus  (17.03.15 08:33:40) 
corneillus+1
evet bak omuz elmacık tamam ama kaş sıkıntı olabilir dikkat et, orayı çok yoğun değilse cımbızla filan hallet bence. ayarlayamayabilirsin.

bir de ağdayı çok yoğun sürme, ince bir katman yeterli olacaktır.
  • kaputt  (17.03.15 08:37:55) 
@cornellius, lazer epilasyona gidip de memnun kalan bir insan evladı görmedim çevremde. yoksa ilk iş epilasyon yaptıracağım zaten...


  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.03.15 08:44:05) 
ben elmacık kemiğine yaptırdım ve memnunum. düzgün bir yer bul. cihaz ipl olmasın. cilt ve kıl yapına göre seans sayısı değişir ama kökten kurtulursun. ağda, ip , cımbız vs. gerek yok yani.


  • corneillus  (17.03.15 08:48:20 ~ 08:48:44) 
lazer epilasyona gidip memnun kalan milyon tane insan var abi. mesela ben oldukça memnunum yüz bölgesi olmasına rağmen. Söylediğin bütün bölgelerde lazer başarılı sonuç verir.


  • theodor  (17.03.15 10:09:42) 
(bkz: philips lumea)


  • orient blue  (17.03.15 10:54:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.