[]

Dinlenesi radyo programları

Radyo kültüründen bayadır uzaktım ama şu an TV'de Kaybedenler Kulübü'ne denk gelince radyo dinlemeyi özlediğimi farkettim. Dinlemekten hoşlandığınız radyo programları neler? Frekansı ve saatiyle birlikte belirtebilirseniz sevinirim. Ama böyle Cem Ceminay tarzı "Merhabalar sayın siyircilerr" falan değil, adam gibi sohbetli falan, öyle işte anladınız siz..




 
Sabah politik bilgi, pek ortada olmayan haberler, aydinlatici ve keyifli program, nihatla muhabbet 89.8 nihat sirdar. 7-9 arasi.

Aksam 6 8 arasi daha eglenceli, gulduren nihatla sivrisinek.

Sarki arasi vs yok bunlarda. Cok tavsiye ederim.
  • brad pitt  (17.03.15 05:57:22) 
Sabah 7-9 arası Nihatla muhabbet.

Sabah 9-10 arası Güçlü Metenin sunduğu program.

Akşam 18-20 arası Nihatla sivrisinek.

Hepsi show radyoda.
  • member of illuminati  (17.03.15 07:22:04) 
2002'den beri dinlerim.

Nihat Sırdar ve Sivrisinek
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (17.03.15 07:35:54) 
Mesut Süre'nin Rabarba programı var. eskiden sabah 7-10 du. şimdi akşam saatlerinde ama hangi saatler hatırlayamadım. dünyanın en samimi sohbetleri hakim.


  • kahramanikarus  (17.03.15 07:43:09) 
iş çıkış saatlerinde 5-7 civarları (tam saatlerini bilmiyorum) 94.5'te mesut süre ile rabarba var. acayip eğlenceli muhabbetler dönüyor.
işten eve dönerken dinlemek güzel oluyor.

  • sedat peker in yegeni  (17.03.15 08:40:51) 
Rabarba +1
İstanbul dışındaysan rock fm web sitesinden dinleyebilirsin.

  • r_u_h  (17.03.15 09:29:13) 
sabah 9-11 ayça şen başkan: www.aycaevhali.com

akşam rabarba +1
  • merhum  (17.03.15 12:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.