[]

8 yaşındaki erkek kardeş için bilgisayar oyunu

kendisi minecraft delisi. Farklı modlar yüklüyoruz onu oynuyor hep, ama başka oyun istedi. Onun yaşına uygun oyunları hiç bilmiyorum. Bilgisayar da biraz eski, minecraft ı zor çalıştırıyor. Yüksek özellikler isteyen bir oyun olmaması lazım. Ne yükleyebiliriz?

Çok teşekkürler


 
transformice
28 yaşındayım ama 8 yaşındakilere uygun olduğunu düşünüyorum çok eğlenceli :)

  • neira  (16.03.15 19:34:37) 
carmaggedon.


  • yonge and bloor  (16.03.15 20:24:41) 
Platform oyunları sever mi ki?

Never Alone tatlıdır mesela. İki kişi de oynayabiliyor.

Belki tower defense türü? Bloons TD 5 çıktı birkaç ay önce. Ünlü bir seridir. Şöyle hafiften alıştırsanız yeterli olur. Başlaması kolay, başarılı bir şekilde oynaması zordur.

Eğer Minecraft tarzı ama biraz daha farklı bir şey istiyorsa Terraria'yı şiddetle öneririm. Çok şahane bir oyundur.

Eğer bir tür söylerseniz daha rahat öneride bulunabilirim ama şimdilik söylediklerim de yeterli olsa gerek.
  • sesee  (16.03.15 21:02:53) 
Bilgisayarla ilişkisini kesip bir spor okuluna yazdırınız.


  • ucurulmamak umidiyle  (16.03.15 22:07:28) 
Tesekkurler cevaplar icin.

@sesee belli bir tur soyleyemem, bakalim sorayim bugun size geri donerim.

@ucurulmamak umidiyle spor yapmadigini nerden biliyorsunuz efenim?
  • babamasoliimbananickaldirsin  (17.03.15 08:12:43) 
Evet aklıma geldi bunu söyleyeceğiniz ancak bilgisayar oyunlarının en ufak bir faydası yok o yaşlarda bana göre. Tamamen beyin köreltici. Hele söylediğiniz tarzda oyunların hiç bir faydası yoktur kanımca.


  • ucurulmamak umidiyle  (17.03.15 13:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.